Systemsäljare inom automation till Festo AB

Systemsäljare inom automation till Festo AB

Vill du arbeta med teknisk försäljning och utveckla området elektrisk automation? Sök rollen som systemsäljare på Festo AB i Norr!

Drivs du av försäljning, teknik och att hitta nya möjligheter? Vill du vara med och utveckla försäljningen av Festos produkter inom elektrisk automation? Som systemsäljare arbetar du nära våra kunder och är rådgivande i att hitta nya lösningar inom el och automation. Kanske har du en bakgrund som teknisk säljare, automationssäljare, försäljningsingenjör, automationsingenjör eller är utbildad maskiningenjör inom automation? På Festo i norr arbetar du med automationsprodukter som exempelvis el-axlar med servo-stegmotorsystem och systemlösningar med PLC.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som systemsäljare hos Festo erbjuds du en viktig roll i en öppen företagskultur med högt i tak där samarbete och hjälpsamhet driver utvecklingen framåt. Du får möjlighet att arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation med högt tekniskt kunnande. Festo erbjuder en flexibel arbetsplats på ett innovativt och välkänt bolag med goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare inom tekniska system ansvarar du för och utvecklar försäljningen av Festos produkter inom elektrisk automation. Du arbetar nära dina kunder som består av allt ifrån mindre bolag till större internationella bolag. Du arbetar till stor del ute hos kund, både fysiskt och digitalt, där du är rådgivande och kommer med lösningsförslag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
  • Planera för olika projekt tillsammans med kund
  • Ta fram koncept utifrån kundernas behov och presentera lösningar för kund
  • Ansvara för offert, uppföljning och budget i projekten
  • Delta vid mässor och event
  • Söka upp nya potentiella kunder och skapa nya kundrelationer
  • Samarbeta nära dina kollegor inom sälj och system
Värt att veta

Som Systemsäljare är du en del av ett team om ca 9 personer och du rapporterar till försäljningschefen för område norr. Du utgår från ditt hemmakontor och din placering är därför flexibel. Tjänsten innebär resor i stora delar av norra Sverige i vår region som sträcker sig från Jönköping till Kiruna. Därför kan det vara en fördel om du bor i Stockholm, Östergötland, Västmanland etc. men givetvis kan du även vara bosatt längre norrut.

Tjänsten kräver B-körkort då du utför stor del av arbetet på resande fot ute hos våra kunder.

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som systemsäljare söker vi dig med en teknisk bakgrund inom industriell automation, antingen från utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom mekaniska och elektriska lösningar. Vidare är det ett stort plus om du arbetat med B2B-försäljning.

Som person är du självgående, ansvarstagande och strukturerad. Du har ett proaktivt och lösningsorienterat arbetssätt, vilket innebär att du hittar kundanpassade lösningar med hjälp av ditt tekniska kunnande. Vidare skapar du goda relationer såväl med kunder som kollegor och du drivs av att öka försäljningen och nå resultat.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Rebecca Andersson
Telefon 070-486 55 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech