Frontendutvecklare till Feelgood, Stockholm

Frontendutvecklare till Feelgood, Stockholm

Utveckla gränssnitten som bidrar till ett friskare Sverige som frontendutvecklare hos det ledande hälsoföretaget Feelgood!

Feelgood arbetar varje dag för att skapa friska organisationer. Med över 8 000 företagskunder, hjälper vi idag över 1,2 miljoner anställda till en ökad livskvalité genom användarvänliga och tillgängliga digitala lösningar. Dessa används av allt från våra läkare och sjuksköterskor till organisationsutvecklare, ledare och HR hos våra kunder. Som frontendutvecklare kommer du utveckla våra webbapplikationer med ansvar över hela livscykeln.

Du kan läsa mer om vår utvecklingsfilosofi och verktygslåda vi använder här: https://feelgood.se/karriar/digital-utveckling

Vi erbjuder dig

Du välkomnas in till en modern utvecklingsverksamhet med tydliga ambitioner och mål. Förutom ett fokus på tekniken, lever vi som vi lär och sätter människans välmående i första rummet. I din ringhörna har du din chef Paul Cohen som tror (och vet!) att välfungerande team är mycket viktigare än individuellt duktiga utvecklare, och som ser misstag som en av de viktigaste grunderna i lärande. Vi erbjuder dessutom ett stort fokus på balans mellan arbets- och privatliv där din arbetsglädje värderas högt.

Det här gör du hos oss

Vi arbetar med en produktbaserad och agil utvecklingsprocess. Vi har en tydligt modulariserad systemarkitektur, som förenklar arbetsfördelning, test och uppgradering av system, i form av en microservice-baserad systemarkitektur. Ihop med våra två andra frontendutvecklare kommer du vidareutveckla våra webbapplikationer med ansvar över hela kedjan. Detta innebär att du bland annat spenderar dina dagar med att:
  • Vidareutveckla exempelvis vår webbportal och interna stödverktyg i Vue.js
  • Ansvara för att vi har gemensamma, funktionella komponenter och en optimerad plattform
  • Bidra till nuvarande och framtida designval och arkitektur.
Ditt team och arbetsplats

Ditt närmsta team om 10 personer består av UX-designer, frontend- och backendutvecklare, Service Designer och en Tech Lead. Vi tror att en trygg, kreativ och leveransfokuserad arbetsmiljö som tar life/work balance på allvar är den bästa miljön för att utveckla system som användare vill använda - och utvecklare vill arbeta i.

Vi följer en hybridpolicy och arbetar 3 dagar i veckan på plats. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm, på Linnégatan.

Mer om dig

För oss är det viktigt att vi jobbar som ett lag, där öppenhet och lärande är viktigt. Vi är varandras arbetsmiljö! Du drivs av att lösa problem och ta initiativ för att skapa rätt förutsättningar för vår framgång. En god kommunikationsförmåga behövs också där du kan förmedla budskap på ett enkelt och lyhört sätt utifrån mottagare

Vi söker dig som har erfarenhet av frontendutveckling i Vue.js, React, Angular eller Typescript. Det är meriterande med erfarenhet av olika organisatoriska och tekniska miljöer. Kunskap eller intresse för övriga delar av vår verktygslåda så som Jenkins, Docker, Git och Cypress är såklart fördelaktigt. Viktigast är däremot att du tycker modern utveckling är kul!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon 0736544607
Email Mejla Gustaf Hallqvist Osterman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Feelgood grundandes 1995 och är idag Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi finns idag över hela Sverige med drygt 1000 medarbetare som möter våra kunder digitalt och fysiskt på 155 platser i hela landet. Vi har över 8 000 kunder, företag och organisationer i en mängd olika branscher och varje dag arbetar vi för att 1,2 miljoner medarbetare ska vara Sveriges friskaste.

Läs mer här: https://feelgood.se/om-oss