Business Controller till Feelgood i Stockholm city

Business Controller till Feelgood i Stockholm city

Är du Business Controller idag, söker utveckling och vill göra det på Sveriges ledande hälsoföretag? Feelgood med det bästa året i företagets historia 2018 erbjuder nu dig en tjänst som Business Controller på bolagets största affärsområde Du arbetar nära affären direkt under Regionchefen på kontoret beläget i Stockholm City.

Om tjänsten

Som Business Controller arbetar du inom Feelgoods största affärsområde med ca 260 miljoner i omsättning. Du driver ditt arbete självständigt och arbetar nära Regionchefen. Tjänsten är bred med ett stort eget ansvar, huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • projektleda arbete med budget -och prognos
  • kontinuerlig uppföljning samt analys av nyckeltal
  • månatlig rapportering
  • medverka i både offerter och offentliga upphandlingar
  • fungera som stöd inom ekonomiska frågor till organisationen
Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad på universitet eller högskola inom ekonomi alternativt utbildad som diplomerad controller via IHM e.d.

Du bör ha mellan 2-4 års erfarenhet som Business Controller, är van att projektleda arbete med budget -och prognos och vill vidareutvecklas. Har du erfarenhet av konsultverksamhet eller företagshälsovård är det ett plus men inget krav.

Som person söker vi dig med stark egen motor och drivkraft. Du har ett stort intresse och engagemang för verksamhet, är självständig samt bildar dig en god förståelse för helheten. Du är affärsmässig, ställer frågor och vågar ifrågasätta. Då tjänsten är mycket utåtriktad och innehåller kontaktytor med flera olika andra kategorier personal är det viktig att du är kommunikativ, pedagogisk och serviceinriktad.

Vidare är du en van användare av Officepaketet, i synnerhet Excel, och vi ser gärna att du har erfarenhet av att använda Clikview eller motsvarande analysverktyg.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 21 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag. Vi finns över hela Sverige med ca 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 orter över hela landet, varav ca 60 är egna anläggningar. Koncernen Feelgoods verksamhet innehåller både företagshälsa, träning och sjukgymnastik. Företaget grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm, lista över små bolag.

Vi erbjuder ett brett spektrum av hälsotjänster till företag, organisationer och privatpersoner. Vårt motto är att satsningar på hälsa ska vara en lönsam investering genom ökad produktivitet och sänkta kostnader för ohälsa för företag och ökad livskvalitet för privatpersoner.