Bid Specialist till Fazer Food Services

Bid Specialist till Fazer Food Services

För rekrytering söker vi en resultatdriven och teamorienterad Bid Specialist - som brinner för försäljning, struktur och service till vår kund Fazer! Du arbetar med Fazers mindre anbud i nära samarbete med både sälj och drift.

Du blir en viktig del av Fazers Bid Management team som består av tre personer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt och placering på Fazers kontor i Stockholm, Kungsholmen. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på avdelningen för Bid Management, som är en stödfunktion till säljavdelningen och ut till driften. Du rapporterar direkt till Head of Bid Management. Arbetet bedrivs självständigt men i nära samarbete med dina kollegor och övrig organisation. Här är högt i tak och man bollar gärna tankar och idéer med varandra. Teamkänslan är stark och du har många kontaktytor ut mot den övriga verksamheten, inte minst mot driften.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Bid Specialist kommer du att arbeta med Fazers mindre anbud, med helhetsansvar från ax till limpa. I nära samarbete med både sälj och drift gör du anbud och tilläggsaffärer på Fazers befintliga enheter inom både privat och offentliga sektorn. Detta innebär att du självständigt arbetar med anbuden, projektleder dem, säkerställer att väsentlig affärsinformation inkl. prisbild kommer på plats mm. - allt i nära samarbete med driften. Du bevakar tillkommande information, formulerar och kvalitetssäkrar det slutliga anbudet.

I rollen ingår också att vara Key User i Fazers digitala säljstödsystem Salesforce. Du tar ansvar för att följa upp att framtagna rutiner efterföljs samt hålla användarna uppdaterade med nyheter och förändringar i systemet.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi eller försäljning. Vi söker dig med erfarenhet från anbudsarbete och av att arbeta på en säljavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i Salesforce. Du uttrycker dig professionellt och obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som Bid Specialist är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt samt god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vidare är du är självgående, ansvarstagande och serviceinriktad. Du trivs i en projektledande roll och har förmåga att behålla lugnet även i högintensiva perioder där många söker din uppmärksamhet. För att trivas i rollen gillar du att arbeta teamorienterat. Du har en god kommunikativ förmåga och är engagerad och inspirerande i ditt arbetssätt.

Om verksamheten

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser!
Mer info
Kontaktperson Karin Risberg
Telefon 0739445110
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (10 dagar kvar)