Serviceoperatör till vår Vendingverksamhet, i Stockholm

Serviceoperatör till vår Vendingverksamhet, i Stockholm

Vi skapar smakupplevelser!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Som serviceoperatör inom vår Vendingverksamhet är du en av flera medarbetare som arbetar i vårt team med daglig skötsel och påfyllning av automater. Som serviceoperatör ingår arbetsuppgifter som att avläsa räkneverk, inventering, lager och råvaruhantering, påfyllning och rengöring av kaffeautomater samt daglig kundkontakt. Tjänsten är på heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag. Rollen som serviceoperatör tillsätts så snart rätt kandidat är funnen.

Vad vi önskar av dig
Du har en utpräglad servicekänsla och sätter alltid kunden i centrum. Du har god datavana och kunskaper inom teknik. Vi söker dig som är en lagspelare och har god samarbetsförmåga men som samtidigt trivs i att arbeta med eget ansvar och ta egna initiativ. För att trivas i rollen som serviceoperatör är du noggrann och engagerad med ett intresse för att ständigt överträffa kundens förväntningar. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från att arbeta som serviceoperatör/tekniker eller har en utbildning i elektronik och mekanik. Det är ett krav att du talar och skriver flytande i svenska och har B-körkort.

Om Fazer Food Services Vendingverksamhet
Fazer Food Services har ett brett utbud av det som i branschen kallas för Vending. Det innebär att vi genom vår vendingservice kan leverera ett varierande urval av mat och dryck som alltid finns tillgängligt på en arbetsplats genom en automat. Inom Vending arbetar vi med att serva våra kunder med kaffe, vatten och varuautomater. Vi är rikstäckande och har kontor och kunder runt om i Sverige. Automater som finns i vår maskinpark är Animo, Wittenborg och Melitta.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Teamchef Lillemor Selin Jönsson lillemor.jonsson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-10-20
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser