Restaurangsupportadministratör till Fazer Food Services, Stockholm

Restaurangsupportadministratör till Fazer Food Services, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangsupportadministratör!


Skapa ögonblick som gör skillnad
Vi söker en kollega till vår first line support att ansvara för installation, felsökning samt support i första hand för våra nätverk men även support på övriga IT system som är driftkritiska för våra restauranger. Som restaurangsupportadministratör blir du en del av ett sammansvetsat team där du dagligen supporterar kollegor ute i våra restauranger via telefon och mail samt vid vissa fall är ute på våra enheter för fysiska installationer. Som restaurangsupportadministratör kommer du att ansvara för våra nätverk och den främsta kontakten med våra externa leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter genomsyras av problemlösning och analys i allt från det fysiska lagret till kommunikationen av nätverket vilket gör att du bör trivas med att arbeta lösningsorienterat. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag 07.00-15.30 eller 08.30-17.00. Du har din arbetsplats på vårt kontor på Lindhagensgatan i Stockholm. Visst kvälls- och helgarbete kan förekomma. Även arbete på annan ort.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Tjänsten som restaurangsupportadministratör är en spännande tjänst för dig som brinner för IT och support och vill utveckla Fazer Food Services nätverkslösningar. Du får möjlighet att utvecklas såväl individuellt som i grupp då du ingår i ett team om fyra drivna kollegor som ser fram emot att välkomna dig till gänget!

Vad bidrar du med till teamet?
Du har eftergymnasial utbildning med inriktning nätverk och/eller hårdvara eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig med ett par års erfarenhet av att arbeta med uppsättning och felsökning av nätverk och hårdvara samt ett intresse för service och support. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom restaurangbranschen. För att vara lämplig i rollen som restaurangsupportadministratör i vår first line support är du noggrann, systematisk och ansvarstagande. Eftersom du har många olika kontaktytor såväl internt som externt är det viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med människor och drivs av att leverera bra service. Det är ett krav att du talar och skriver flytande i såväl svenska som engelska.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Jenny Molander via mail: rekrytering@fazer.com. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-01. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, Databasadministration, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser