Restaurangbiträde till Stora Sköndals nyöppnade produktionskök, Fazer Food Services

Restaurangbiträde till Stora Sköndals nyöppnade produktionskök, Fazer Food Services

Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat med The Meal Watch
Som restaurangbiträde kommer ditt arbete att vara varierat med alla förekommande uppgifter i ett produktionskök såsom viss matlagning av kallmatsproduktion, packning av måltider och varor, egenkontroll, kassaarbete, städning, lagerhantering och disk. Tillsammans med produktionsteamet skapar du smakupplevelser utöver det vanliga!
Arbetstiden är schemalagd med produktion varannan helg året runt. The Meal Watch är Fazers nya måltidskoncept som är utvecklat enligt Livsmedelsverket och Socialstyrelsens nya riktlinjer, för framför allt äldre och sjuka som har behov av protein- och energirika måltider. Konceptet möjliggör också individanpassning.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som restaurangbiträde i Stora Sköndals produktionskök ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som vill skapa smak- och serviceupplevelser för våra gäster. Du är genuint matintresserad och har tidigare erfarenhet av arbete inom produktionskök med leverans av kylda måltider eller restaurang.
Tempot i vår verksamhet är högt så det är viktigt att du kan leda både dig själv och bidra till att dina kollegor får service genom sina dagliga utmaningar. Vi söker dig som är självgående, lösningsorienterad och som har förmågan att behålla fokus. Du talar och skriver flytande svenska.

Om Stora Sköndal
Stora Sköndals produktionskök som snart öppnas finns i vackra Sköndal, vi kommer att laga och servera måltider till bland annat Stiftelsen Stora Sköndals verksamheter inom vård och omsorg, samt framöver vår nybyggda restaurang. Området Stora Sköndal utvecklas just nu till en ny klimatsmart stadsdel som lägger vikt vid social hållbarhet.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta Sara Sundquist, sara.sundquist@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-10-31.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser