Restaurangbiträde på 75% till Restaurang Rackarbacken, Stockholm

Restaurangbiträde på 75% till Restaurang Rackarbacken, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli den del av Fazer som restaurangbiträde.

Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som tycker om att arbeta i restaurangmiljö och är mycket serviceinriktad.
Som restaurangbiträde hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter så som kassa, servering, ansvarig för konferensdukningarna och andra förekommande uppgifter inom restaurang. I rollen som restaurangbiträde arbetar du nära våra gäster vilket gör att det är viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 75% med sex timmar arbetstid per dag måndag till fredag. Schemalagda kvällar kan förekomma.

Om restaurang Rackarbacken
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka restaurang Rackarbacken på Södersjukhuset. Vi serverar ca 800 luncher dagligen i matsalen, ombesörjer en lunchvagn, levererar lunch/middag till patienthotellet bredvid oss och vi har även en omfattande beställnings- och cateringverksamhet ut i huset. Vissa kvällar har vi även kvällsevenemang i matsalen som vi ansvarar för.

Varför ska jag välja Fazer?
Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig att göra ditt bästa. Rollen som restaurangbiträde hos oss ger dig möjlighet till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka, skapa och driva utveckling. Trivsel är en viktig faktor hos oss och vi försöker aktivt skapa förutsättningar för en positiv arbetsmiljö och ett engagerat förhållningssätt.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom restaurang och vill vara med i teamet och vidareutveckla vår verksamhet. Har du erfarenhet från a la carte och servering är det en stor merit. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad och kreativ med en vilja att utveckla och förbättra. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta tillsammans med andra och har en god samarbetsförmåga. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Anna Bjelkstam på mail: anna.bjelkstam@fazer.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-05-13. Fazer kommer att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 13 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser