Kostadministratör till Stora Sköndals nyöppnade produktionskök, Fazer Food Services

Kostadministratör till Stora Sköndals nyöppnade produktionskök, Fazer Food Services

Bli en del av Fazer som kostadministratör!

Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat med The Meal Watch
Vi söker en kostadministratör som är en stjärna på att ge service till både kunder, gäster och kollegor!
The Meal Watch är Fazers nya måltidskoncept som är utvecklat enligt Livsmedelsverket och Socialstyrelsens nya riktlinjer, för framför allt äldre och sjuka som har behov av protein- och energirika måltider. Konceptet möjliggör också individanpassning.
Som kostadministratör har du huvudansvar för vårt kostdatasystem vilket innefattar att systemet är uppdaterat med menyer och rätt antal beställningar. Rollen innefattar även att ge support via telefon, göra varuinköp i samråd med produktionsledaren, skriva ut recept, produktionsunderlag och etiketter, svara på avvikelser från kund samt föra statistik/uppföljning/prognos för enheten. Du är också behjälplig vid korttidsbemanning och har ett ansvar i bokslut vid månadsskiftet samt medverkar i kostmöten med kunden.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Rollen som kostadministratör ger dig möjligheten till ett kreativt och nytänkande arbete med möjlighet att påverka och driva förbättringar framåt. Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra väljer du efter behov eller intresse. Som anställd på Fazer får du även möjlighet till vidare utveckling inom Fazerkoncernen.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet av administration, också gärna en vana att överblicka en produktionsprocess och göra relevanta prioriteringar. Vi söker dig som älskar att ge service, har ett gott ekonomiskt sinne och ett strukturerat och organiserat arbetssätt. Tempot i vår verksamhet är högt så det är viktigt att du kan leda både dig själv och bidra till att dina kollegor får service genom sina dagliga utmaningar. Vi söker dig som är självgående, lösningsorienterad och som har förmågan att behålla fokus även när det är många som söker din uppmärksamhet. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Om Stora Sköndal
Stora Sköndals produktionskök som snart öppnas finns i vackra Sköndal, vi kommer att laga och servera måltider till bland annat Stiftelsen Stora Sköndals verksamheter inom vård och omsorg, samt framöver vår nybyggda restaurang. Området Stora Sköndal utvecklas just nu till en ny klimatsmart stadsdel som lägger vikt vid social hållbarhet.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta Sara Sundquist, sara.sundquist@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-10-31.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser