Kock till försvarshögskolan, Stockholm, Fazer Food Services

Kock till försvarshögskolan, Stockholm, Fazer Food Services

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!


Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kock med stor passion för mat till vårt nya uppdrag inom försvarshögskolan i Stockholm! Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för lunch och middag, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden där du framhäver de gröna smakerna allt enligt trendguiderna. Som kock hos oss har du din arbetsplats på vår MR Kavalleristen och maten levereras därifrån till försvarshögskolan. På försvarsrestauranger arbetar du med våra tio ledstjärnor som levererar den bästa lunchen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från storkök. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att botanisera med smaker och hittar din inspiration från världens olika kök som du sedan förverkligar i vår restaurang. För att trivas hos oss tycker du om att använda din fantasi och kreativitet för att baka, skapa upplevelser och utveckla vår verksamhet. Du tycker att det är positivt med förändring och gillar att arbeta under högt tempo tillsammans med andra. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om Fazer Food Services MR Kavalleristen för försvarshögskolan i Stockholm
Fazer bedriver MR restaurang i Stockholm där vi levererar lunch till försvarshögskolan i Stockholm. Catering förekommer frekvent för både det lilla och stora evenemanget och kan bestå av allt från kaffe med tillbehör till den lite finare trerätters lunchen/middagen. Vi erbjuder alltid våra gäster ett hälsosamt alternativ till den mer traditionella maten och behöver nu förstärka vårt kök med en kock som brinner för att servera den perfekta lunchen tillsammans med det övriga i teamet som består av tio medarbetare.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Anna Franzen via mail: anna.franzen@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2020-01-04
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser