Kock till SEB:s personalrestaurang, Stockholm

Kock till SEB:s personalrestaurang, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kock!


Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kock som vill vara med och skapa smakupplevelser! Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som matlagning, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Som kock hos oss kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster. Din huvudsakliga station är att laga mat från grunden och då är det främst lunchbuffé för ca 900 gäster per dag men även "fine dining" erfarenhet är ett krav då vi kontinuerligt har lunchevent med allt från 10-100 gäster. Vi lägger stor vikt på din smaksäkerhet och att finns en känsla och tanke i din matlagning. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid måndag till fredag. Främst dagtid men kvällspass förekommer.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Är du en tävlingsmänniska och gillar att inspirera och utveckla? Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2016 tog vårt team silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklignsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har restaurangutbildning och minst 5 års erfarenhet av att arbeta som kock. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet och gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som kock hos oss är du en prestigelös lagspelare men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är helt självständig i din matlagning och trygg i din yrkesroll. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Om SEB Andrummet
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka SEB:s personalrestaurang i Kungsträdgården. Här serverar vi dagligen cirka 900 luncher. Vi har även en omfattande beställnings-event, catering och konferensverksamhet i huset med såväl buffér som a la carteservering. All vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen mot våra gäster. Vi arbetar alltid utifrån Fazers värderingar, Kunden i fokus, Utmärkt kvalitét och Samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Food & Beverage Manager Sofia Froby på telefon: 072 554 79 10. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-06-25.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser