Kallskänka till riksbankens personalrestaurang, Stockholm

Kallskänka till riksbankens personalrestaurang, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kallskänka!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Fazer Food services söker nu en driven kallskänka med ett brinnande intresse för smakupplevelser och nyskapande till vår restaurang på riksbanken! Som kallskänka kommer ditt arbete vara varierande och bestå av lättare salladsberedning, bakning, råvaruhantering samt inventering och egenkontroll. I rollen som kallskänka ingår även mycket gästkontakt och ställer krav på din servicekänsla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid under dagtid, måndag till fredag. Schemalagda kvällar kan förekomma.


Om personalrestaurangen i Sveriges riksbank

Fazer Food Services driver en lunchrestaurang på Sveriges riksbank där vi dagligen serverar mindre frukostbuffé, lunch och fika. Vi är ett litet team på totalt sex personer fördelade på rollerna servitris/restaurangbiträde, kallskänka, diskare, kock, kökschef och restaurangchef som ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig för att skapa mat med mening!

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som kallskänka och det är meriterande om du har examen från restaurangskola eller likvärdig utbildning men inget krav. Du har kunskap i kökshygien och kassavana samt ett genuint matintresse där du har en modern "touch" i din matlagning. För att vara lämplig för rollen som kallskänka hos oss är du lyhörd för trender inom vårt yrke och har ett framåtdriv och intresse för utveckling. Det är ett krav att du talar och skriver flytande svenska.

Som person är du kreativ och flexibel med förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du brinner för mötet med gästen och gör alltid ditt bästa för att göra gästen nöjd. Vi värdesätter nytänkande och ett genuint matintresse då vi alltid vill ligga i framkant!

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta restaurangchef Eva Grahs: 073-067 47 34. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-22. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan och vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser