Kallskänka till Fazers restaurang MR Karlberg, Stockholm

Kallskänka till Fazers restaurang MR Karlberg, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kallskänka!


Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat


Vi söker en kallskänka som vill vara med och skapa smakupplevelser och forma vår verksamhet. Som kallskänka kommer ditt arbete främst att handla om nyskapande av kalla tillredningar med allt från sallader, smörgåsar, wraps, bakverk, råkost. Arbetet kommer vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som att stötta kockarna i det varma vid behov, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Främst dagtid, men kvällspass/helg förekommer.


Varför ska du välja Fazer?


Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag. Är du en tävlingsmänniska och gillar att inspirera och utveckla? Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2016 tog vårt team silver i matlagnings-OS och 2018 VM- Guld. De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations- och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.


Vad bidrar du med till teamet?


Du har kallskänksutbildning och/eller flerårig vana av självständigt kallskänksarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet och som gillar att komma med nya härliga idéer och smaker. För att vara lämplig för rollen som kallskänka hos oss är du en prestigelös lagspelare, men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du får nu en unik chans att vara med och skapa en modern produkt och vara med att utveckla restaurangen. Du är helt självständig i det kalla köket, du kan stötta i det varma köket, du är initiativtagande, du är van att själv ta fram menyer i kalla köket samt är trygg i din arbetsroll. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Körkort är ett krav.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om Fazer Food Services & Försvarsmakten

Fazer Food Services tog över Försvarsmaktens Militär restaurangerna i Stockholm under februari 2017. Här på MR Karlberg serverar vi frukost, lunch, middag för våra kadetter dagligen, måndag-fredag, ca: 1000 portioner plus personalmatsalen för de anställda ca: 150 portioner, vi har även vip-middagar och bufféer. Du som kallskänka har en nyckelroll med din kreativitet och breda erfarenhet att skapa smörgåsar, wraps, sallader, salladsbufféer och andra härliga produkter. All vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen mot våra gäster. Vi arbetar alltid utifrån Fazers värderingar, Kunden i fokus, Utmärkt kvalitét och Samarbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Alexia Hellström tel. 0709883800. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-02-15
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser