Köksmästare till Restaurang Bistron SEB Solna, Fazer Food Services

Köksmästare till Restaurang Bistron SEB Solna, Fazer Food Services

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som Köksmästare!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Vi söker en köksmästare som tillsammans med oss vill utveckla Restaurang Bistron till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus till vår kund SEB. I tjänsten som köksmästare ingår daglig drift av verksamheten med att leda och fördela arbetet i köket samt att bidra till att utveckla kökspersonalen Som köksmästare i Bistron ansvarar du för all matlagning, egenkontroll och varuinköp du har även huvudansvaret för köksekonomin där du är delaktig i månadsbokslut. Som köksmästare ansvarar och planerar du för Restaurangens meny och utbud med en ambition att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vad vi önskar av dig
Du har relevant branschutbildning och minst fem års erfarenhet i ledande befattning från restaurang eller storhushåll. Vidare är du certifierad i Haccp eller likande system och har goda datorkunskaper. För att vara lämplig i rollen som köksmästare har du tidigare erfarenhet av köksekonomi och behärskar svenska i såväl tal som skrift.
Du har ett flexibelt och tydligt ledarskap och drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare. Som person är du utåtriktad, självständig och nytänkande och drivs av att leda utvecklingen av verksamheter framåt.

Om personalrestaurangen på SEB:s kontor i Arenastaden
SEB:s restaurang i det nya kontoret i Arenastaden är en modern anläggning som ska andas nytänkande, kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Den mesta matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet. Restaurangen kommer ha ett stort utbud där det finns något för alla. Det är för denna restaurang vi nu söker en köksmästare.

Vad Fazer erbjuder dig
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka. Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta Food & Beverge Manager, Helene Urdin 070-6431055. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-10-31. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser