Gateau söker butikschef till Stockholms Central

Gateau söker butikschef till Stockholms Central

Gateau söker Butikschef till Stockholms Central!

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 4 butiker i centrala Göteborg. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu en serviceinriktad butikschef till vår butik på Stockholms Central.

Som butikschef kommer du att:

Leda arbetet i butiken för att skapa en positiv försäljningstillväxt. Planera och leda det dagliga arbetet som rör försäljning, introducera nya medarbetare i arbetet samt dagligen utveckla, coacha och motivera personal. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt- och företagskunskap.

Vi söker dig som:

Har erfarenhet inom försäljning samt har tidigare erfarenhet från en roll som butikschef eller liknande roll med personalansvar.

Mer information och ansökan:

För att trivas i rollen är det viktigt att du brinner för försäljning och personalfrågor samt är strukturerad och resultatinriktad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.

Välkommen med din ansökan senast 2019-10-14. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot några ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta via e-mail jim.anvelius@gateau.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Fazer Food Services
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser