Cafébiträde sökes till Fazer Food & co Mukbang, Stockholm

Cafébiträde sökes till Fazer Food & co Mukbang, Stockholm

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Vi söker ett restaurangbiträde som vill arbeta tillsammans med oss för att vidareutveckla caféet! Som restaurangbiträde arbetar du främst i vårt café men då vi jobbar med arbetsrotation så kommer även andra arbetsområden i vår restaurang Mukbang att förekomma. Caféet är beläget i vår kunds huvudentré vilket gör att du ständigt är i centrum där det händer. Vår restaurang Mukbang ligger i samma fastighet. Företaget där caféet är placerat är trendigt och pulsen runt caféet är högt då det är företagets naturliga mötesplats. Publiken är ung och vi jobbar aktivt med att erbjuda våra gäster det senaste inom café och kaffetrenderna. Därför förväntar vi oss att du Älskar service och har lätt och naturligt för att skapa gäst relationer och gillar högt tempo. Sist men inte minst blir du en av våra viktigaste säljare, drivs du av att sälja har du kommit rätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och startar direkt när vi hittat den personen vi söker.

Arbetstiderna är uppdelade i två olika schemaveckor enligt nedan vecka 1: mån 06.00-15.30, tis-tors 06.30-15.30, fre 06.30-15.00 vecka 2: mån 08.00-17.30, tis-tors 09.00-17.30, fre 09.00-16.30. Kvälls och helgarbete kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka. Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Vad bidrar du med till teamet?
Du är servicemedveten och har erfarenhet av att på egen hand organisera och strukturera dina dagliga arbetsuppgifter då du delar av dagen jobbar ensam samt sköter delar av dina inköp själv. Du har ett sinne för exponering samt dekorationer och du ser det som en naturlig del av ditt säljande arbete. Vi jobbar proaktivt med utbud, säkerhet, miljöfrågor och HCCP vilket innebär att vi förväntar oss att alla bidrar med förbättringsförslag och vill vara en del av vår ständiga utveckling. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.

För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss är det ett krav att du talar/skriver flytande svenska, har baristautbildning eller liknande dokumenterad kunskap samt kassavana sedan tidigare. Det är också meriterande om du kan prata engelska då du kommer att vistas i en internationell miljö.

Om Fazer Food Services restaurang Fazer Food & co Mukbang
Vi serverar dagligen ca 600 luncher i vår restaurang där maten står i centrum men även kontakten med kockarna är en viktig del av upplevelsen. Vi driver ett uppskattat café direkt mot kund och jobbar med att bygga upp vår cateringverksamhet. Vi har dagligen en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt och arbetar mycket med säsongens grönsaker i råkostbuffén. Vi har öppet från tidig morgon till sen eftermiddag och tillgodoser dagens alla behov från frukost och mellanmål till lunch och matlådor. Vi i teamet följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Fazer Food Services söker dig som är en sann inspiratör med stor energi och som vill vara en del av vårt team på Fazer Food & co Mukbang!

Redo för ett välsmakande jobb?
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Sofia Froby på telefon: 072 554 79 10. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-28. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser