Cafébiträde på deltid 50% till Kristinahuset, Stora Sköndal

Cafébiträde på deltid 50% till Kristinahuset, Stora Sköndal

Bli en del av oss på Fazer Food Services för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Ditt jobb för att skapa smaksensation på Fazer
Som cafébiträde hos oss är du delaktig för att ge våra gäster en fantastisk helhetsupplevelse. Du möter våra gäster med ett leende på läpparna när de kommer in i våra härliga lokaler. Då vi är ett mindre team på Kristinahuset krävs att man kan arbetar i alla delar av verksamheten såsom café, kassa, konferens, disk och kök. Vi ställer höga krav på din servicekänsla då det för oss är nyckeln till återkommande nöjda gäster. Tjänsten är på 50% och är förlagd under både vardagar och helger. Även kvällar kommer att förekomma.

Vad vi önskar av dig
Du har vana av att arbeta i café, kök och/eller konferens. Arbetsuppgifterna är varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer att få arbeta både i kök med beredning av smörgåsar, sallader, soppor och bakverk. Du kommer att stå i kassan samt att plocka disk bland våra cafégäster. Andra arbetsuppgifter kan vara att ta hand om våra konferensgäster eller att stå i disken. Tjänsten kräver att man är flexibel och hugger in där det behövs. Svenska i både tal och skrift är ett krav. Meriterande om du har baristakunskaper.

Som person är du glad och flexibel med god samarbetsförmåga. Du arbetar med en hög servicekänsla och har förmågan att ta egna initiativ med en god organisationsförmåga. För att trivas i rollen som cafébiträde hos oss är det viktigt att du är stresstålig. Vi lägger stor vikt vid personlighet då vi är ett mindre team som skall kunna jobba ihop och hjälpa varann för att leverera den bästa servicen.

Om Café Kristinahuset
Med ett fantastiskt läge på höjden ut mot sjön Drevviken ligger Söderorts nya café för barnfamiljer, hundägare och alla andra som vill kombinera vacker miljö med en kopp kaffe eller lunch. Gångstråken på området inbjuder till härliga promenader längs med vattnet. Fazer driver caféet och serveringen i Kristinahuset och erbjuder bakverk samt lunch- och mellanmålsfavoriter både under veckodagar och helger. Läs mer om Kristinahuset: http://www.storaskondal.se/cafekristinahuset/

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Marie Bedoire, marie.bedoire@fazer.com . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-25
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Barista
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser