HR-systemspecialist till Fazer Food Service

HR-systemspecialist till Fazer Food Service

Vad med när vi skapar framtidens mat

Vi söker en lösningsorienterad och systemintresserad HR-systemspecialist som brinner för struktur och service. Hos oss får du chansen att kombinera din kunskap inom IT-system med HR och arbetar med att ge support, service och utbildning till våra användare. Alla våra chefer använder dagligen HR-systemet Workday och bemanningssystemet Timeplan. Dessa system arbetar du med att ge systemsupport för samt med att besvara arbetsrättsliga frågor och förse våra användare med rapporter och statistik. Det är HR-systemet Workday som är master för övriga system. Du rapporterar till chef för HR-systemsupporten och arbetar nära tillsammans med två erfarna kollegor som också är HR-systemspecialister. Du är en viktig del av Fazer Food Services HR-team som består av nio personer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt och placering på vårt kontor i Stockholm.

Varför ska du välja Fazer?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Vad bidrar du med till teamet?

Du har en eftergymnasial utbildning inom HR/IT eller lön, gärna med systemtekniska inslag. Vi söker dig med minst ett års erfarenhet av lönesystem och/eller HR- eller bemanningssystem. Det är ytterst meriterande om du har arbetat i Workday och/eller TimePlan. Det är ett krav att du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift och har mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst excel. För att vara lämplig för rollen har du goda tekniska kunskaper.

Som person är du är självgående, ansvarstagande och serviceinriktad. Du gillar att utbilda och har ett engagerat och inspirerande tillvägagångssätt i ditt arbete. Vi söker dig som är lösningsorienterad och har en förmåga att behålla lugnet även i de situationer då det är många som söker din uppmärksamhet. För att vara lämplig i rollen som HR-systemspecialist har du ett organiserat och strukturerat arbetssätt samt god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att trivas i rollen är det även viktigt att du tycker om att arbeta tillsammans med andra och har en god kommunikativ förmåga.

Är du redo för ett jobb som smakar gott? Ansök nu!
I denna rekrytering samarbetar Fazer Food Services med Wise Professionals. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jakob Törnell 073- 521 65 58 jakob.tornell@wise.se . Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)