FUKTTEKNIKER

FUKTTEKNIKER

Fastkon AB utreder och åtgärdar fukt- och vattenskador. Vi växer nu snabbt med avtal och uppdrag från några av landets största försäkringsbolag och en rad större bostadsutvecklare. Fastkon är ett systerföretag till Bröderna Näslund Byggare AB, som är en av de större aktörerna i Stockholm inom försäkringsskador. Vi söker nu en erfaren fukttekniker, som vill utvecklas hos oss.

Inledningsvis kommer du främst att vara ute på fältet - genomföra fukt- och kontrollmätningar, upprätta mätprotokoll och installera avfuktare. Successivt ger vi dig möjlighet och förutsättningar för att ta ansvar för hela vår process: Vi lägger stor vikt vid att ingående rapportera och analysera resultatet av en fuktutredning. Vid sidan om att fastställa orsaken till en uppkommen skada, är våra rapporter så detaljerade att de utgör ett solitt kalkylunderlag för att åtgärda skadan. Vi erbjuder även våra kunder framtagning av själva kalkylen.

Kravprofil
För att kunna utvecklas inom Fastkon tror vi att du har dokumenterad fuktteknisk kompetens, lätt för att uttrycka dig i skrift och datorvana. Du har också grundläggande kunskap om byggnadskonstruktioner från olika epoker – hos oss kommer du att successivt få djupare kunskaper. Erfarenhet från kalkylering i Meps är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi sitter i dag i Hornstull i lokaler vi nu växt ur, men den 1 januari 2021 flyttar vi in i nya och avsevärt större lokaler på Årstafältet. Vi vill att du om möjligt börjar hos oss strax efter att flyttlasset gått, det vill säga någon gång i början av januari.

Intresserad
Maila ditt CV samt en kort presentation av dig själv och vad du gjort tidigare till: helena.naslund@fastkon.se. Ange även en till två referenser med kontaktuppgifter.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tim Näslund på telefon 070 080 97 96 eller mail tim.naslund@fastkon.se.

För att läsa mer om oss kan du besöka vår hemsida www.fastkon.se
Mer info
Kontaktperson Tim Näslund
Telefon 070 080 97 96
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2021 (47 dagar kvar)