Förvaltaren i Sundbyberg söker Drifttekniker

Förvaltaren i Sundbyberg söker Drifttekniker

Förvaltaren

Är du en erfaren drifttekniker och vill bidra till att göra skillnad för allmännyttan i Sundbyberg? Då kan rollen hos oss vara rätt för dig!

Vad innebär rollen?

I rollen som drifttekniker får du möjlighet att arbeta med ett fastighetsbestånd bestående av bostäder och lokaler där både nya och äldre fastigheter ingår. Som drifttekniker kommer du att vara behjälplig för hyresgäster och fungerar ofta som Förvaltarens ansikte utåt.

Vidare har du ett tätt samarbete internt med övriga drifttekniker och förvaltare. Du ingår i en erfaren grupp som i dagsläget består av fem drifttekniker. Rapportering sker till chefen för energi och teknik.

Din nya arbetsplats kommer att bli på vårt trevliga kontor i Hallonbergen i samma fastighet som tunnelbanan. Fastighetsbeståndet finns inom Sundbybergs stad och samtliga fastigheter nås inom några minuter från kontoret.

Då du arbetar i ett bolag med lokal förankring har du stor möjlighet att bidra till en god boendemiljö för hyresgästerna och ett Sundbyberg där miljö och hållbarhet ligger i fokus. I rollen uppmuntras du att komma med nya idéer och att dela erfarenhet med kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av värme-, ventilations- och kylsystem.
 • Driftoptimering.
 • Inreglering och injustering av värme-, ventilation- och kylsystem.
 • Medverka vid myndighetsbesiktningar och vid åtgärder till följd av besiktningarna.
 • Medverka vid underhållsplanering.
 • I tillämpliga delar vara delaktig i systematiskt brandskyddsarbete.
Vem är du?

Vi tror att du tycker om att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor och uppskattar att träffa nya människor. Du är duktig på att kommunicera i olika typer av sammanhang och känner dig trygg i att arbeta med hyresgäster.

Arbetet innebär ofta att du hanterar flera ärenden samtidigt det är därför viktigt att du har ett fokus på att få arbetsuppgifter avklarade inom rådande tidsramar.

Din bakgrund

Då rollen innefattar drifttekniskt komplexa arbetsuppgifter letar vi efter en person med följande kvalifikationer:
 • Minst fem års erfarenhet av rollen som drifttekniker.
 • Relevant utbildning inom driftteknik eller liknande kunskap förvärvad i rollen som drifttekniker.
 • Erfarenhet från datoriserad driftövervakning och styr- och reglersystem.
 • Erfarenhet från felsökning av fastighetsbaserade system.
 • God datorvana.
 • Innehar B-körkort.
Erfarenhet av energieffektiviserande projekt är meriterande.

Vad Förvaltaren kan erbjuda dig

Känner du igen dig i värdeord som "vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och vi säger och gör saker vi kan stå för"? Då är Förvaltaren rätt plats för dig - här blir du en del av en arbetskultur där man hjälper och stöttar varandra och där man trivs. Vi har generösa anställningsförmåner och ser som en självklarhet att familj och karriär går att kombinera liksom att mångfald berikar. Som anställd hos oss bidrar du till god samhällsnytta med målsättningen att kunna skapa attraktiva boenden för alla.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-12- 10.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att
kontakta energi- och teknikchef Björn Gustafsson bjorn.gustafsson@forvaltaren.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Björn Gustafsson
Telefon 08-7069200
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.forvaltaren.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbybergs allmännyttiga bostadsbolag och har sedan starten 1947 varit med att bygga och utveckla det moderna Sundbyberg. Med våra 150 medarbetare äger, utvecklar och förvaltare vi hyresrätter och lokaler. Vi bidrar till ett växande Sundbyberg och en levande och hållbar stad.

För att vi ska vara långsiktigt framgångsrika navigerar vi och följer upp verksamheten utifrån fem områden; Attraktiva bostadsområden, Trygghet och trivsel, Klimat- och resurseffektiv verksamhet, Attraktiv arbetsplats samt Ekonomiskt ansvar. Förvaltaren har stort fokus på hållbarhet och är miljöcertifierat enligt ISO 14 001.