Kommersiell fastighetsförvaltare till Balder i Stockholm

Kommersiell fastighetsförvaltare till Balder i Stockholm

Kommersiell fastighetsförvaltare till Balder i Stockholm
Vi på Balder söker just nu en driven fastighetsförvaltare till vårt team i Stockholm. Tillsammans vill vi nå det gemensamma målet om att skapa det bästa fastighetsområdet. Vill du utveckla ditt affärssinne inom fastighetsförvaltning? Är du vår nästa kung eller drottning? Då har vi kanske ett jobb för just dig!

Vad erbjuder vi dig?
Balder är ett expansivt bolag med ljusa framtidsutsikter, vilket möjliggör chanser för dig att utvecklas i din roll som förvaltare. Kanske vill du sedan så småningom söka nya interna utmaningar? Mycket är möjligt på Balder!

Arbetsdagen som förvaltare är varierad och handlar i korta drag om att ansvara för förvaltning av ditt fastighetsbestånd, där kunden är i fokus. Du har ansvaret för relationen med hyresgästen från tecknande av hyresavtal till avflyttning. Under arbetsdagen kommer många bollar att kastas till dig så det är viktigt att du har förmågan att prioritera och att du gillar ett högt tempo.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ekonomisk och teknisk förvaltning av dina fastigheter.
  • Upphandling och projektledning av mindre projekt i beståndet.
  • Kommunikation och relationsbyggande med hyresgäster, entreprenörer och teamet.
Du välkomnas till vårt förvaltningskontor i centrala Stockholm och rapporterar till Regionchef Kommersiellt.

Din profil
En driven kollega som tar tillvara på möjligheten att öka sina kunskaper om våra kommersiella fastigheter. Vår kraftiga tillväxt påvisar att vi aldrig står stilla, vi söker därför dig som uppskattar en vardag med högt tempo. Och visst gillar du också att göra bra affärer?

Vi ser gärna att du har ett eller ett par års erfarenhet av fastighetsförvaltning och vi ser det som plus om du har en eftergymnasial utbildning- gärna inom fastigheter. B-körkort anses nödvändigt för rollen.

Låter detta som en tjänst för dig?
Ansök då gärna redan idag, dock senast 7 februari 2020. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten tveka inte att kontakta Johan Pfeifer, 0739–230 786.

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0739230786
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.balder.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer vara med och påverka såväl din roll och din egen utveckling som vårt arbete i regionen och som medarbetare hos oss möter du en platt organisation med korta beslutsvägar i stort och smått. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor som har en stark vilja att utvecklas tillsammans med verksamheten. Hos Balder finns goda möjligheter att hitta nya utmaningar och kompetensutveckling. För oss är det en viktig del av trivsel och god arbetsmiljö att varje medarbetare är delaktig i sin egen utveckling och att alla känner ett ansvar för allas vår trivsel. Läs mer på www.balder.se