Head of Business Analyst till Balder

Head of Business Analyst till Balder

Vill du ha en betydande roll och vara med i spännande IT-förändringsprojekt med hjälp av data och har en stor förmåga att se, och stärka samspelet mellan verksamhet och IT? Då kan vi ha jobbet för dig!

Här får du chansen att gå med i ett mycket framgångsrikt och dynamiskt företag som erbjuder både en personlig utveckling samt karriärutveckling.


Om Balder

Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Storbritannien och Norge. Vår resa började 2005 och de senaste åren har minst sagt varit händelserika.

Från en lokal aktör i Göteborg, Malmö och Stockholm till att vara en aktör på den nordiska marknaden. Fastighets AB Balder, eller Balder som vi går under, sysslar både med hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler (från kontor till förråds- och lagerutrymmen), hotellverksamhet, garage och parkeringar.

Det absolut bästa är att vi förvaltar allting med egen regi. Varje dag går över 600 kollegor till arbetet för att utveckla fastigheter, göra våra kunder nöjda, effektivisera förvaltningen och många andra viktiga saker. Vi älskar teamkänsla, och hos oss på Balder är alla precis lika olika

Om tjänsten:

Som Head of Business Analyst hos Balder kommer du får vara med och skräddarsy din roll utefter företagets vision, då rollen är en nysatsning för företaget. Din roll kommer innebära att verka i gränslandet mellan IT och verksamhet. Vidare kommer du att leda och planera analys av verksamheten samt kravställning av IT-system. Balders vision är att bli mer datadrivna i deras beslutsfattande, vi ser därför att du är en person som älskar att jobba med data och vilket värde det kan skapa till verksamheten.

Du kommer vara spindeln i nätet gentemot alla avdelningar hos Balder samt arbeta med många olika kontaktytor med duktiga och engagerade kollegor med utveckling i fokus.

Om du tidigare arbetet med exempelvis verksamhetsanalys, kravanalyser eller projektledning så är du rätt person för den här rollen.Vi söker dig som...


Är en analytisk person som brinner för just struktur och kvalitet. Du trivs i en roll där du får verka i gränslandet mellan verksamhet och IT. Att trivas i en roll där du får vara spindeln i nätet och är duktig på att skapa samarbetsytor är något vi ser som en fördel i den här rollen.

Som person har du enkelt att sätta dig in i olika verksamheter och har en snabb förmåga att få förståelse för olika organisationer.

Du uppfyller också nedanstående kvalifikationer:
  • Har en universitetsexamen inom områden som exempelvis data- och systemvetenskap, teknik, statistik, matematik eller företagsekonomi.
  • Tidigare erfarenhet inom BI & Analytics, kan även innebära att du jobbat som konsult.
  • Erfarenhet av att omvandla analyser till data drivna affärsmöjligheter, inklusive lösningar på nya tekniker.
  • Kunna behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift
Det är även meriterande om du har någon av nedan erfarenhet:
  • Tidigare jobbat med affärsprocesser
  • Har koll på den senaste inom machine learning och AI
  • Intresse för analys- och tekniktrender och deras inverkan på verksamheten
  • Tidigare jobbat med projekt och projektledning
Vi letar efter någon som vill vara en del av Balders nya satsning. Är det du? Tveka inte att skicka oss din ansökan direkt. Urval sker löpande i rekryteringsprocessen

- Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se