Hej drifttekniker!

Hej drifttekniker!

På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Jag söker en superkollega som vill bli vår nya Drifttekniker och ansvara för att arbeta med förebyggande underhåll på värme och ventilationsinstallationer. Jag söker dig som vill jobba i ett företag med stort framtidsfokus där vi tillsammans arbetar för att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Det finns en stor potential att utveckla rollen och som vår nya kollega är du en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill.

Om rollen

Som vår nya Drifttekniker blir du närmsta kollega med mig, Erol och många fler och tillsammans jobbar vi för att det ska fortsätta gå så bra som det gör för Fastighetsägarna Service. Ditt främsta fokus som vår nya superkollega är att arbeta med förebyggande värme och ventilationsinstallationer hos våra kunder som främst är bostadsrättsföreningar och privata hyresvärdar i Stockholm. I rollen har du kontinuerlig kundkontakt där du bidrar med din kompetens inom värme som installation och du projektleder mindre projekt som ingår i våra kundavtal. På Fastighetsägarna Service tar vi ansvar och ser till helheten och jag vill att du ser affärsmöjligheter hos potentiella och nya kunder och återkommer med kundanpassade upplägg och offerter. I rollen kommer du även att arbeta med kontroll av värmesystem, vara involverad i uppföljning av energistatistik och praktiskt arbete så som filterbyten, byten av pumpar med mera. Som Drifttekniker förfogar du även över en servicebil och ansvarar för att den är i gott skick.

Att arbeta på Fastighetsägarna Service innebär en möjlighet för dig att ha ett varierat arbete med många kontaktytor i ett kollegialt och kompetent gäng. Här jobbar vi enklare och smartare och jag vill att du hittar synergier i hur du, energiingenjörer och fastighetsskötare kan samarbeta på ett ännu bättre sätt. Här jobbar vi tillsammans, utan gränser, för att utveckla våra kunder och bibehålla långa relationer. På Fastighetsägarna Service är vi vår styrka.

Vem är du?

Jag söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en roll som innebär att du är steget före och hanterar kontakten med kund på ett proaktivt och affärsmannamässigt sätt. Hos oss arbetar du i en företagskultur som innebär samarbete över gränser och jag vill att du bygger förtroende både genom ditt tekniska kunnande och ditt sätt att vara. Jag vill att du har en naturlig drivkraft att göra våra kunder nöjda inom ramen för våra åtaganden och att du ser potential i hur vi kan utveckla vår affär. Du är av naturen vår prestigelösa superkollega som har nära till skratt.

Att vara Drifttekniker är komplext och varierande - att snabbt bilda dig en affärsmässig förståelse för vår verksamhet är därför en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och för att trivas är det viktigt att du vill göra skillnad tillsammans med mig och resten av företaget. På Fastighetsägarna Service präglas vi av att vi vill och kan ännu mer - tillsammans.

Kvalifikationer:

För att axla rollen som Drifttekniker vill jag att du har både arbetslivserfarenhet och relevant utbildning inom värme och installation. AFF-kunskap, kalkylering och att räkna på avtal och uppdrag är inte något nytt för dig. Det är meriterande om du har försäljningserfarenhet eller erfarenhet från en entreprenöriell roll. B-körkort är ett krav.

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridisk konsultation, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget ca 230 miljoner kronor per år och är 160 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra - varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Ni har dessutom fri tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Tjänsten som Drifttekniker är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring de första sex månaderna. Tillträde enligt överenskommelse, men med fördel så snart som möjligt.

Läs mer om oss här: www.fastighetsagarna.se/tjanster

Kontakter
Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Självklart kan du mejla mig om du har några frågor eller funderingar.

Bästa hälsningar

John Bonds

Områdeschef Fastighetsservice - Fastighetsägarna Service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (7 dagar kvar)