Hej VVS Montör!

På Fastighetsägarna Service tycker vi om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att nå nya höjder. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsättningar för att prestera, trivas och växa. Tillsammans under ett tak förenklar och skapar vi framtidens fastighetsägande. Hos oss når du nya höjder.

Vi söker en superkollega som vill bli vår nya VVS Montör och ansvara för servicejobb i våra kunders fastigheter i Stockholm. Vi söker dig som vill jobba i ett företag med stort framtidsfokus där vi tillsammans arbetar för att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Det finns stor potential att utveckla rollen då det är en ny tjänst hos oss och som vår nya kollega är du en viktig del i att vi lyckas och når dit vi vill.

Om rollen

Som vår nya VVS Montör blir du kollega med oss, Robin och många fler och tillsammans jobbar vi alla för att det ska fortsätta att gå så bra som det gör för Fastighetsägarna Service. Ditt fokus som VVS-Montör kommer vara att leverera servicejobb till våra kunder som främst är bostadsrättsföreningar och privata hyresvärdar. Du ansvarar själv för att, tillsammans med- och på uppdrag av våra fastighetsskötare, leverera servicearbeten på ett affärsmannamässigt sätt. Här jobbar vi för att göra saker enklare och smartare och du kommer att hantera dina ärenden direkt i telefon från vår felanmälan. Du kommer även att avrapportera utfört arbete digitalt i vårt ärendehanteringssystem där ni också kontrollerar och godkänner fakturor. Som VVS Montör förfogar du även över en servicebil och ansvarar för att den är i gott skick.

Att arbeta på Fastighetsägarna Service innebär en stor möjlighet för dig att göra skillnad, våga utmana och prova nytt. Eftersom rollen är ny har du själv ansvaret för att forma och utveckla tjänsten för att vi ska nå dit vi vill.

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som trivs i en roll som innebär att du är vårt ansikte utåt och hanterar kontakten med beställare, boende och entreprenörer på ett affärsmannamässigt och professionellt sätt. Hos oss arbetar du i en företagskultur som innebär samarbete över gränser och vi vill därför att du brinner för service, att hjälpa dina kollegor och att du har en naturlig drivkraft att göra våra kunder nöjda inom ramen för våra åtaganden. Du är av naturen social, självständig och en flexibel problemlösare som har nära till skratt. Du har inga problem att uttrycka dig i tal och skrift (på svenska) till många olika målgrupper.

Att vara VVS-Montör hos oss är komplext och varierande - att snabbt bilda sig en affärsmässig förståelse för vår verksamhet är därför en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi är och ska vara kollegor som tar initiativ och ligger steget före och för att trivas i rollen är det viktigt att du vill göra skillnad tillsammans med oss och resten av företaget. Att vi har roligt tillsammans och kan peppa varandra är väldigt viktigt. Det vill vi att du också tycker är viktigt när du väljer oss. På Fastighetsägarna Service präglas vi av att vi vill och kan ännu mer - tillsammans.

Kvalifikationer:

För att axla rollen som VVS-Montör vill vi att du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet från liknande serviceroller. Du har relevant utbildning och du har en god förmåga gällande felsökning och vanligt förekommande fel. Det är meriterande om du har erfarenhet av Styr & Reglerteknik. B-körkort är ett krav.

Jobba hos oss!

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridisk konsultation, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget ca 230 miljoner kronor per år och är 150 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra - varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Ni har dessutom fri tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Tjänsten som VVS-Montör är en tillsvidareanställning, med provtjänstgöring de första sex månaderna. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om oss här: www.fastighetsagarna.se/tjanster

Kontakter
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 mars. Självklart kan du maila eller slå någon av oss en signal om du har några frågor eller funderingar. Du når oss på john.bonds@fastighetsagarna.se, telefon: 070 625 55 34 eller ninos.orahim@fastighetsagarna.se , telefon: 0704159421

Bästa hälsningar

John Bonds och Ninos Orahim

Gruppchefer Fastighetsskötsel - Fastighetsägarna Service
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (21 dagar kvar)