Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Redovisningsekonomer sökes för längre konsultuppdrag!
Uppdragsbeskrivning

Vi har just nu flera uppdrag inom redovisning och söker därför dig som för kunds räkning kan gå in i konsultuppdrag omgående, eller så snart som möjligt. Uppdragen är av varierad längd, men generellt på cirka 6-9 månader. 

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter. 

Vanligt förekommande uppgifter inom området:
  • Redovisning, bokföring, avstämningar och rapportering
  • Delta i månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Resultatuppföljning
  • Hantering av fastighetsmoms
  • Fortsätta arbetet med att kontinuerligt förfina rutiner och strukturer
  • Vara med och underhålla/utveckla systemen i samband med övriga kollegor
  • Kontakt med revisorer
  • Hantera övrigt förekommande administration relaterad till ekonomiområdet.
Din bakgrund

För att lyckas i uppdraget som redovisningsekonom är du en person som brinner för ekonomi, siffror, struktur och problemlösning. Du behöver kunna arbeta självständigt och strukturera upp ditt egna arbete. Du är kommunikativ, prestigelös och ser vikten av gott samarbete. 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11. Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.fasticon.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.