Konsultchef

Konsultchef

Är du Stockholms bästa konsultchef?

Fasticon växer och söker nu Stockholms bästa konsultchef till vårt framgångsrika bemanningsteam. Tjänsten tillhör Stockholmskontoret som ligger centralt vid Kungsbroplan. Vi jobbar både digitalt och nationellt, vilket innebär att du arbetar med processer över hela Sverige. Vi erbjuder dig en varierande roll med mycket frihet under ansvar hos ett bolag i framkant med höga ambitioner och en prestigelös stämning.

Bli en del av ett team där laget går före jaget

Du kommer bli en del av ett positivt team med en lättsam och öppen gruppdynamik. Eftersom vi är ett mål- och resultatdrivet företag värdesätter vi samverkan och har ett arbetsklimat där det är viktigt att ha roligt tillsammans på vägen. Vi har en stark laganda och för oss är det viktigt att du är hjälpsam och sätter lagets prestationer framför dina egna.

Är det här en ledarstil som passar dig?

Sporrande, lyhörd, inspirerande och hjälpsam med en coachande ledarstil där hon är mån om att besluten tas tillsammans i teamet. Dessutom tvekar hon inte att prestigelöst hoppa in och hjälpa till när det behövs. Det är några ord som team bemanning använder när de beskriver sin affärsområdeschef Sara Backlund. Det är alltså till Sara du kommer att rapportera till i rollen som konsultchef. När man arbetar nära mot höga mål är det viktigt med ett starkt ledarskap, något vi aktivt arbetar med hos Fasticon.

Att arbeta som konsultchef hos Fasticon

Som konsultchef hos Fasticon ansvarar du för hela bemanningsprocessen. Du blir en nyckelspelare i företaget och tillsammans med dina kollegor kommer du ha en direkt påverkan på bolagets fortsatta framgång och resultat.

Du arbeta självständigt med arbetsuppgifter som försäljning till både nya och befintliga kunder, förhandling, search, intervjuer, avtalsfrågor, uppföljning av pågående uppdrag etc. Med det sagt är din roll primärt affärsmässigt konsultativ och rådgivande gentemot våra kunder och du har personalansvar för dina konsulter. Vidare ansvarar du för att nå personliga mål i form av nyckeltal och budget.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av en liknade roll inom bemanningsbranschen. Vidare har du eftergymnasial utbildning så som ekonom, personalvetare, beteendevetare, säljare, mäklare eller motsvarande. Rollen som konsultchef innebär många kontaktytor vilket betyder att du behöver ha en god kommunikativ förmåga på svenska i både skrift och tal.

Är du en självständig nyckelspelare som sätter bollen i rullning?

För att prestera väl i den här rollen behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du bygger nätverk och skapar långsiktiga relationer med kunder såväl som med interna medarbetare och konsulter. Hos oss gäller frihet under ansvar med mål- och resultatstyrning, därmed behöver du vara både självgående, affärsmässig och resultatdriven.

Fasticon är måna om att ligga i framkant och arbetar ständigt för att vidareutveckla våra digitala lösningar. Därmed är det viktigt att du är positivt inställd till innovation och digitalt nyfiken.

I våra processer går det undan, det innebär att du måste vara snabb och handlingskraftig - If you snooze we lose!

Vad Fasticon erbjuder dig

Hos oss möts du av ett engagerat och glatt team som samarbetar väl och uppskattar nya utmaningar. Här har du goda möjligheter att påverka din roll samt bidra med att sätta en prägel på en organisation som är i en spännande och brant utvecklingsfas. Organisationen är platt, beslutsvägarna korta och stämningen prestigelös.

Ordet tillsammans är en ledstjärna som genomsyrar hela organisationen i vår gemensamma strävan mot att vara samhällsbyggnadssektorns ledande kompetensförsörjare.

Välkommen med din ansökan!

Om du tycker att tjänsten som konsultchef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-04-15.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef bemanning Sara Backlund på sara.backlund@fasticon.se eller 073-415 43 14.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn med fokus på bygg, fastighet, el och energi. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.