Fastighetsskötare och Fastighetstekniker

Om jobbet

Primär Fastighetsförvaltning AB i Stockholm expanderar. Nu behöver vi förstärka personalstyrkan med flera skickliga Fastighetstekniker och Fastighetsskötare, gärna med yrkeskunskaper inom VVS, styr & regler samt el.

Primär erbjuder fastighetstjänster till privata och offentliga ägare av fastigheter. Vi har verksamhet från Malmö i söder till Östersund i norr. Vi har många spännande uppdrag i Stockholm. T.ex. arbetar vi med Bostadsrättsföreningar, Schenker, Stockholm stad, Trafikverket och Urbano.

Med start i december kommer Primär även att ansvara för fastighetsdriften av Solna stads alla samhällsfastigheter. Därför söker vi nu efter ett flertal Fastighetsskötare och Fastighetstekniker som brinner för att ge service i världsklass.

Arbetsuppgifter Fastighetsskötare/ Fastighetstekniker
Du börjar din arbetsdag på vårt kontor i Solna där du hämtar upp din servicebil och går igenom inkomna felanmälningar, för att sedan planera och strukturera upp din arbetsdag. Du rapporterar till ansvarig områdeschef.

En arbetsdag som Fastighetsskötare eller Fastighetstekniker:
  • Löpande tillsyn och rondering
  • Reparationer och avhjälpande underhåll
  • Ta emot felanmälningar
På Primär arbetar vi utifrån värdeorden Personliga, Servicemedvetna och Affärsmässiga. För oss är det viktigt att du delar våra
  • Kostnadsbedömningar och utförande av beställningar
  • Uppföljning av utförda arbeten samt rapportering till kund
  • Jourberedskap
Personliga egenskaper
För att arbeta som Fastighetsskötare eller Fastighetstekniker på Primär är det viktigt att du är en lagspelare som alltid strävar efter att ge utmärkt service till dina kunder. Du anser att återkoppling är en av grundstenarna i ditt arbete och du kan prioritera dina arbetsuppgifter även när det blir stressigt. Att arbeta i högt tempo är inget problem för dig och du tvekar inte att hjälpa en kollega som behöver uppbackning.värderingar.

Kvalifikationer
  • Relevant fastighetsteknisk utbildning och/eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.
  • B-körkort är ett krav
  • Tidigare yrkeskunskap inom VVS, el, brand eller styr & regler är meriterande.
Vad vi erbjuder dig
Vi erbjuder Dig ett kreativt och omväxlande arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast lön, en sysselsättningsgrad på 100 % och med tillträde snarast möjligt. Du kommer bli del av ett sammansvetsat gäng där alla stävar mot samma mål.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Fasticon Support. Om du tycker att en tjänst som Fastighetsskötare eller Fastighetstekniker hos oss på Primär låter som något för dig är du välkommen att skicka in din ansökan snarast.

För att söka tjänsterna, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se

Har du frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jacqueline Lagercrantz på jacqueline@fasticonsupport.se eller 0723-89 99 78.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 dec

Om företaget

Fasticon Support är specialister på fastighetsrekrytering. Vi erbjuder rekrytering och personaluthyrning inom operativ drift och skötsel. Tillsammans med Fasticon Kompetens ingår vi i Fasticon Kompetens Holding som är en expanderande koncern med verksamhet i Stockholm, Malmö och Göteborg.

www.fasticonsupport.se