Corem söker nu efter en erfaren och självgående drifttekniker till våra fastigheter i Region Stockholm Norr. Du kommer utgå från vårt förvaltarkontor i Arlandastad.

Tjänsten
Som drifttekniker hos oss arbetar du med drift, energi och driftoptimering, allmän skötsel, rondering, felsökningar, arbete med fastighetsstatistik, samt även med olika fastighetsprojekt tillsammans med andra funktioner i verksamheten. Du börjar dagen med att gå igenom inkomna felanmälningar och planerat underhåll av fastigheterna, därefter lägger du upp din arbetsdag. Du arbetar med lager, handels och logistikfastigheter. Du rapporterar till ansvarig förvaltare, och du ingår i en arbetsgrupp med fastighetsskötare och driftledare som arbetar tillsammans med att underhålla och optimera fastigheterna.

Arbetsuppgifter

Rondering

Arbeta med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, ventilation, el och styr och regler

Åtgärda och återkoppla felanmälningar hos våra hyresgäster

Löpande underhåll av fastigheter samt utföra akuta åtgärder

Energi och driftoptimering

Vem du är
Du är social och gillar att varje dag bjuder på nya utmaningar, och är van att arbeta under högt tempo. Du är serviceinriktad och van vid att ha många kontaktytor, och tycker det är stimulerande att träffa nya människor. Du är initiativrik och drivs av att utveckla nya tekniska lösningar.

Du har gedigen kompetens som drifttekniker och är självgående, samtidigt som du ser till att hjälpa kollegor som behöver uppbackning. Det är även viktigt att du är som person är prestigelös och kan jobba både högt och lågt.

Kvalifikationer

Minst 3–5 års erfarenhet av driftteknikeryrket eller erfarenhet som bedöms likvärdig

God erfarenhet av tekniska system som värme, ventilation, el, styr och regler

B-körkort är ett krav för denna tjänst

Om oss
Corem är ett börsnoterat fastighetsbolag som grundades i november 2007. Vi fokuserar på lager och logistikfastigheter. Expansionstakten är hög och så även ambitionerna. Vi satsar på marknadsorientering på plats, med korta beslutsvägar. Vi är ett sammansvetsat gäng där vår driftpersonal arbetar tätt tillsammans för att leverera bästa möjliga service.

Ansökan
Vi intervjuer kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Corem med Fasticon Support AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jacqueline Lagercrantz på jacqueline@fasticonsupport.se eller 0723-899978.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fasticonjobb.se
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon Support är specialister på fastighetsrekrytering. Vi erbjuder rekrytering och personaluthyrning inom operativ drift och skötsel. Tillsammans med Fasticon Kompetens ingår vi i Fasticon Kompetens Holding som är en expanderande koncern med verksamhet i Stockholm, Malmö och Göteborg.