Interim - Drifttekniker/fastighetstekniker

Interim - Drifttekniker/fastighetstekniker

Just nu söker vi efter dig som vill arbeta som uthyrd drifttekniker/fastighetstekniker hos oss på Fasticon Support!

Tjänsten

Fasticon Support är inne i en expansiv fas och vi får ständigt in nya förfrågningar från kunder som söker kompetent driftpersonal. Just nu söker vi efter drifttekniker/fastighetstekniker som vill arbeta som uthyrd konsult för Fasticon Support, där du blir direkt anställd av oss. Hos oss får du möjligheten att arbeta för flera attraktiva uppdragsgivare i branschen där du kan knyta värdefulla kontaktar samtidigt som du breddar din kompetens.

Vi är medlemmar i Fastigo och samarbetar med välrenommerade fastighetsbolag som hyr in våra konsulter under längre perioder.

Exempel på arbetsuppgifter som uthyrd drifttekniker/ fastighetstekniker är rondering och tillsyn av fastigheter, arbete med undercentraler, driftoptimering och sköta det löpande underhållet av fastighetens tekniska system. Nära kontakt med hyresgäster och entreprenörer är också ett naturligt inslag i arbetsdagen.

Kvalifikationer
  • Utbildning inom fastighetsteknik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Ett par års arbetslivserfarenhet som drifttekniker/ fastighetstekniker
  • B-körkort är meriterande
Personliga egenskaper

Som uthyrd konsult hos oss på Fasticon Support är det viktigt att du är stolt över att vara vår ambassadör ute i driften, och du strävar efter att leverera service i världsklass. Du är en lagspelare som har lätt för att möta nya människor.

Ansökan

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker/ fastighetstekniker hos oss på Fasticon Support är något för dig är du välkommen att skicka in din ansökan snarast.

För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jacqueline Lagercrantz på jacqueline.lagercrantz@fasticon.se eller 0723-89 99 78.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår ert kompetensbehov och hittar den ni söker samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

I Fasticonkoncernen ingår bolagen Fasticon Kompetens, Fasticon Support samt STF/BFAB. Fasticon Kompetens och Fasticon Support matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag. STF och BFAB erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling.