Senior Bolagsekonom

Senior Bolagsekonom

Är du en kompetent redovisningsekonom och intresserad av att arbeta hos ett snabbt växande investmentbolag inom fastighetssektorn?
Vi söker nu en ambitiös och kompetent Senior Bolagsekonom till Fastator, ett framgångsrikt investmentbolag specialiserat inom fastighetssektorn. Fastator grundades 2011 och har haft en stadig tillväxt sedan start med aktivt ägande i framgångsrika bolag som Offentliga Hus, Industrisamhället, Point och Nordic PM. I rollen som Senior Bolagsekonom hos Fastator kommer du ingå i ekonomiteamet, OH Management, där du ansvarar för redovisningen ax till limpa i bolagsinnehaven. Teamet består idag av sju kompetenta medarbetare. I takt med att affären växer söker vi nu dig som vill bidra med ditt driv och dina redovisningskunskaper i Fastators fortsatta tillväxtresa. Tjänsten och ekonomiteamet är placerat i Danvikstull, ett stenkast från Södermalm.

Din utmaning

I rollen som Senior Bolagsekonom kommer du att upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut, årsredovisningar samt inkomstdeklarationer, skatte- och momsredovisning för innehaven i Fastors bolagsportfölj.
 • Upprätta kvartals- och årsbokslut för respektive bolag
 • Upprätta årsredovisningar samt delta i konsolideringsarbete
 • Ansvara för den löpande redovisningen
 • Upprätta moms- och skattedeklarationer
 • Vara kontaktperson och stötta fastighetsförvaltarna och säljare i redovisnings- och ekonomifrågor
 • Vidare utmanas inom mer framåtblickande och analytiska uppgifter som resultatuppföljning, likviditetsanalys, ekonomiska rapporter och budgetuppföljning.
Din bakgrund
 • Universitetsexamen med minst tre års erfarenhet av redovisning samt självständig i bokslutsarbetet
 • Erfarenhet av fastighetsbranschen samt redovisning enligt K2 och RFR2
 • God erfarenhet utav momshantering och deklarationer
 • Flytande i svenska och engelska
 • Mycket god kunskap i Excel, meriterande om du har arbetat i Visma Control och/eller Palette
 • Som person är du en driven, noggrann, ansvarstagande och analytisk lagspelare som tycker om att utvecklas tillsammans.
Din ansökan

Vill du bli en del av Fastators framgångsrika verksamhet? Sänd då ditt CV redan idag då intervjuer sker löpande. För information kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare hos Human Capital. Anna Ekedorff 0709 52 53 68, anna.ekedorff@humancapital.se och Max Hedgren 070 777 50 36, max.hedgren@humancapital.se.
#LI-DNI

Mer info
Kontaktperson Anna Ekedorff
Telefon 070-952 53 68
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grunden till Fastator lades 2011 av entreprenörerna Joachim Kuylenstierna och Mats Lundberg, båda med lång erfarenhet av att bygga upp och leda framgångsrika bolag inom fastighetssektorn. Sedan dess har Fastator stegvis transformerats och är idag ett investmentbolag där samtliga tillgångar ligger i olika innehavsbolag. Fastator har i dagsläget fem större innehav i sin portfölj; Offentliga Hus i Norden AB, GenovaFastator Holding AB, Industrisamhället Fastigheter AB, Point samt dotterbolaget Nordic PM AB. Bolaget är börsnoterat sedan 2015 och handlas på First North till ett sammanlagt börsvärde av ca 600 MSEK.