Vi söker efter fler av de allra bästa och trevligaste läkarna och sjuksköterskorna!

Vi söker efter fler av de allra bästa och trevligaste läkarna och sjuksköterskorna!

Nu förstärker
vi våra team i Saltsjöbaden och Järfälla!


Med avancerad sjukvård i hemmet ska vi i samverkan med patienten lindra de symtom som patienten besväras av för att nå högsta möjliga livskvalitet och att såväl patient som närstående ska känna sig trygga och delaktiga i omvårdnaden. Vården av patienten är inriktad på att tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov. Vårt uppdrag består i att ge palliativ- och avancerad medicinsk vård i hemmet.

Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik.

Leg.läkare

Vi söker dig som är trygg i din roll som läkare, trivs bra i det patientnära arbetet och att arbeta i team. Det är viktigt med ett intresse för sjukvård i hemmet och vi ser gärna dokumenterad kompetens och erfarenhet av palliativ vård.
Det är bra om du uppskattar ett omväxlande arbete som innefattar både hembesök och inslag av akutsjukvård. Arbetet är varierande och kräver stor delaktighet och engagemang ifrån dig både i teamet och hos den enskilde patienten.

Jour kan förekomma i tjänsten men
är inte ett krav.

Meriterande
  • Erfarenhet av hemsjukvård
  • Erfarenhet av vård vid livet slutskede
  • Förmåga att hantera svåra samtal
  • Kännedom om läkemedel som används vid livets slut
  • Kännedom om smärtlindring vid cancersmärta

Specialistläkare

Vi söker specialistläkare med patientnära specialistkompetens med intresse för avancerad sjukvård i hemmiljö och palliativ vård.

Specialistkompetens
eller diplomering i palliativ medicin eller tidigare erfarenhet av liknande verksamhet är meriterande. Du ska ha kunskap om och intresse av smärtlindring. Erfarenhet av vård av patienter i livets slut är ett stort plus för tjänsten liksom erfarenhet av svåra samtal med patienter och närstående. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer som specialist att bedriva och utveckla palliativ vård av hög kvalitet. Du arbetar dagligen med vård i livets slutskede och medverkar aktivt i utveckling av vårdkvalitet och samarbetar och leder arbetet i ett team med övriga professioner runt patienten. I din roll ingår även att handleda ST-läkare.

Jour kan förekomma i tjänsten men är inte ett krav.

Leg. sjuksköterska

Vi söker en sjuksköterska som är trygg i sin roll för sedvanliga arbetsuppgifter i ASIH-verksamhet.

Vi söker dig som vill ha ett självständigt, stimulerande arbete där teamarbetet är grunden. Det är meriterande att ha erfarenhet av hemsjukvård eller avancerad hemsjukvård men vi söker även dig som är nyfiken på att jobba med framtidens avancerade sjukvård i hemmiljö.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för vård i patientens hem. Du är positiv, initiativrik, flexibel och organisatorisk. Du ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Körkort är ett krav.

Frågor besvaras av
verksamhetschef Dario Svenda 070-377 89 25, dario.svenda@famlak.se

Ansökan skickas senast 15
augusti till stefan.aspberg@famlak.se

Om företaget

Familjeläkarna driver på
uppdrag av Region Stockholm och Region Uppsala husläkarmottagningar, barna- och mödravårdcentraler, ögon- och gynmottagningar, hemsjukvård, Asih, hospice samt jourläkarverksamhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2020 (43 dagar kvar)