Kommunikatör till Fabege (vikariat)

Kommunikatör till Fabege (vikariat)

Fabeges kommunikatör kommer att vara mammaledig och vi söker nu hennes vikarie under perioden jan 2020 till oktober 2021. Vi driver flera stora projekt i Stockholmsområdet, alltifrån Skandinaviens första noll-energihotell till utveckling av helt nya stadsdelar. Fabege äger cirka var tionde kvadratmeter kontorsyta i Stockholm och är därmed en av Stockholmsområdet största kommersiella fastighetsägare. Vi söker nu en Kommunikatör som kan skapa intresseväckande och god information om vad som händer i våra stora projekt och stadsdelar, såväl internt som externt.

Arbetsuppgifter
I rollen som Kommunikatör arbetar du i nära samarbete med andra avdelningar och våra samarbetspartners, med syfte att löpande inhämta information och konvertera detta till kvalitativ och intresseväckande kommunikation till Fabeges olika intressenter.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Självständigt inhämta information från entreprenörer, förvaltning och samarbetspartners
 • Projektleda produktion av skyltar, vepor, fotograferingar och nyhetsbrev.
 • Skapa dialog med större hyresgäster under projektens gång och inför inflyttning för att säkerställa att båda parters behov av kommunikation, samarbete och visningar uppfylls.
 • Skapa texter och publicera innehåll på extern hemsida, intranät och i sociala kanaler.
 • Aktivt delta i kommunikationsavdelningens olika projekt och aktiviteter.
Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Arenastaden och du rapporterar till Kommunikationschefen.

Varför Fabege?
Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva stadsdelar utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!

Vem är du?
 • Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation eller liknande.
 • Du är självständig och tar egna initiativ och implementerar dina idéer.
 • Du är en duktig skribent och har förmågan att se helheten och tänka långsiktigt utan att missa de viktiga detaljerna.
 • Du kan och förstår sociala medier - långt bortom den vanliga användaren och är nyfiken på ny teknik, verktyg och trender inom området.
 • Du är en prestigelös, engagerad och driven person som gillar att jobba i team.
 • Du har lätt för att interagera med interna och externa parter.
 • Du har praktisk erfarenhet av InDesign, Photoshop och att göra kortare filmer
Vänta inte med din ansökan!
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, sista ansökningsdag är 20 november 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Du kan också enkelt ansöka via din LinkedIn profil och ge en kort motivering till varför du söker tjänsten. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Elisabet Olin på telefon 070-672 52 33 eller Hanna Westergren på HR-avdelningen på 072-247 66 36.
Mer info
Kontaktperson Elisabet Olin
Telefon 070-672 52 33
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.fabege.se/
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor, bostäder och ett brett utbud av service - tillsammans med strategiska partners. Både vårt perspektiv och ägande är långsiktigt och vår passion är att skapa rätt förutsättningar för alla som bor, verkar och vistas i våra områden. Vi finns på ett begränsat antal delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet.