Fastighetstekniker till Fabege

Fastighetstekniker till Fabege

Vårt fastighetsbestånd växer och i år flyttar fler stora kunder in i våra fastigheter. För att fortsätta hålla en hög servicenivå för våra hyresgäster behöver vi nu utöka vår avdelning för teknisk drift. Därför söker vi nu fler engagerade Fastighetstekniker som vill utvecklas tillsammans med oss. Har du erfarenhet av kommersiell fastighetsdrift och vill arbeta på ett fastighetsbolag med högt kundfokus? Vill du också bidra till attraktiva arbetsplatser och hållbara fastigheter? Härligt! Då är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Fabege.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Fastighetstekniker arbetar du såväl självständigt som i team med andra tekniker. Ert gemensamma mål är att leverera en effektiv fastighetsdrift och en hög service till våra kunder i fastigheterna. Tjänsten innebär många olika interna och externa kontaktytor och det fastighetsbestånd du arbetar med är av kommersiell karaktär, främst kontor. I tjänsten ingår bland annat:

  • Rondering av både yttre och inre gemensamma utrymmen, teknikutrymmen samt vakanta lokaler
  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av byggnaden med dess installationer
  • Att utföra kvalificerat felavhjälpande underhåll på installationer
  • Mottagning och hantering av felanmälan och andra ärenden via ärendehanteringssystemet
  • Att sammanställa och följa upp mediaförbrukning av värme, el, vatten och kyla samt initiera åtgärder syftande till att minska förbrukningen
  • Anlitande och samordning av entreprenörer
  • Medverkan vid underhållsplanering samt vid budget och prognosarbete
  • Att ha uppsikt över styr- och övervakningssystem samt vidta åtgärder vid avvikelser

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen som Fastighetstekniker ser vi gärna att du har goda teoretiska och praktiska kunskaper om tekniska installationer i fastigheter. Du har arbetat i en liknande roll i några år och har praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom fastighets-/driftteknik. Då kundfokus och service är av stor vikt ser vi det som meriterande om du arbetat i ett externt driftbolag. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är ansvarstagande, prestigelös, professionell och kundorienterad. Du är en lagspelare som värdesätter ett bra samarbete och en god kommunikation med dina kollegor, kunder och samarbetspartners. Vidare har du lätt för att se helheten och planera ditt arbete.

Varför Fabege?
För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!

Din ansökan
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med härliga och engagerade kollegor. Vi vill gärna veta mer om dig, så ansök redan idag, dock senast den 22 januari, 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Hänel 08-555 148 33 eller Hanna Johansson 08-55 148 11 på HR.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Joakim Hänel
Telefon 08-555 148 33
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fabege.se/
Sista ansökningsdag 22 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kontorslokaler samt Fastighetsutveckling. Fabege äger och förvaltar effektiva och flexibla lokaler, främst för kontor, men även för butiker och andra verksamheter. Verksamheten är starkt koncentrerad till delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet; Stockholms innerstad, Solna och Hammarby Sjöstad. Läs mer på fabege.se