Driftledare

Driftledare

Har du erfarenhet av driftteknik och brinner för hyresgästservice, långsiktig teknisk förvaltning och hållbara lösningar? Bra! Då är vi övertygade om att du kommer att trivas bra hos oss på Fabege och i rollen som Driftledare.

Arbetsuppgifter
I rollen som Driftledare ansvarar du för att den tekniska driften och skötseln av våra fastigheter håller en hög nivå. Du ansvarar för löpande driftoptimeringar och initierar förbättringsåtgärder inom drift- och underhållsverksamheten. Vi arbetar som ett lag och du har dagligen en nära dialog med fastighetschefer, driftledare och fastighetstekniker. Det fastighetsbestånd du arbetar med är av kommersiell karaktär, främst kontor och du blir stationerad på något av våra marknadsområden i Arenastaden, Solna Business Park eller City. I tjänsten ingår bland annat:
  • Representera fastigheten avseende teknisk information såväl internt som externt
  • Stötta fastighetstekniker i arbetet kopplat till beslutad budget
  • Analys och uppföljning av fastighetens mediaförbrukning (värme, el, vatten och kyla)
  • Utföra, leda och följa upp arbetet med förbyggande och planerat underhåll och ärendehantering
  • Upprätta driftstrategiplaner för fastigheten utifrån Fabeges måldokument
  • Säkerställa att aktuella myndighetskrav uppfylls
  • Bemöta våra kunder och aktivt arbeta för en hög kundnöjdhet
Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen som Driftledare ser vi gärna att du har ett par års dokumenterad erfarenhet av driftteknik och praktisk erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom drift/byggteknik eller liknande. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och handlingskraftig. Du är professionell, prestigelös och kommunikativ och kan på ett ödmjukt och lyhört sätt kommunicera med både kunder och kollegor. Vidare är du strukturerad, duktig på att prioritera och har en förmåga att se till både detalj som helhet.

Varför Fabege?
För att Fabeges medarbetare ska kunna agera snabbt och självständigt har vi en platt organisation med korta beslutsvägar. Bolaget präglas av en entreprenörsanda där egna initiativ och nytänkande uppmuntras. Medarbetare värderas högt och det är viktigt att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en modern och prestigelös företagskultur. Vi vågar påstå att Fabege tänker annorlunda än andra fastighetsbolag. Vi nöjer oss inte med att enbart utveckla attraktiva kontor utan arbetar ständigt med förbättringar för att skapa engagemang och trivsel hos både kunder och medarbetare. Upplev skillnaden du med!

Din ansökan
Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete med härliga och engagerade kollegor. Vi vill gärna veta mer om dig, så ansök redan idag, dock senast den 19 december, 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Westergren 08-555 148 11 eller Joakim Hänel 08-555 148 33 på HR.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Westergren
Telefon 08-555 148 11
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.fabege.se/
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fabege är ett fastighetsbolag med fokus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor, bostäder och ett brett utbud av service - tillsammans med strategiska partners. Både vårt perspektiv och ägande är långsiktigt och vår passion är att skapa rätt förutsättningar för alla som bor, verkar och vistas i våra områden. Vi finns på ett begränsat antal delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet. Läs mer på fabege.se