Byggsamordnare till Fabege

Byggsamordnare till Fabege

Vår ambition är att kombinera affärsmässighet, service och hög teknisk kompetens och därigenom bygga goda långsiktiga kundrelationer. Sådana relationer skapas framförallt i hyresgästernas vardagliga kontakter med Fabeges representanter. Därför lägger vi stor vikt vid att alla medarbetare ska känna att de är med och skapar vårt kunderbjudande och har en stark roll i relation till kunden. Nu söker vi en Byggsamordnare som trivs i dialogen med hyresgäster och entreprenörer, och som vill skapa det bästa förutsättningarna för att våra hyresgäster ska trivas i Fabeges fastigheter!

Arbetsuppgifter
I rollen som Byggsamordnare är du en hjälpande hand åt hyresgästen och har en löpande dialog med leverantörer för att samordna mindre byggserviceärenden. Du stöttar och råder hyresgästerna och driftorganisationen utifrån din byggtekniska kompetens samt håller involverade parter uppdaterade med information i samband med kommande/pågående arbeten. Vidare förväntas du regelbundet följa upp arbetet tillsammans med avdelningen för teknisk drift, upprätta årlig driftbudget samt aktivt arbeta för att Fabege når sina mål avseende kundnöjdhet.

Du utgår från vårt områdeskontor på Kungsholmen och rapporterar till Driftchef för marknadsområdet Hammarby Sjöstad. Du välkomnas till ett team som har roligt på jobbet samt där egna initiativ och nytänkande uppmuntras!

Vem är du?
Vi tror att du som söker har goda kunskaper inom byggteknik som erhållits genom studier alternativt arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från servicerelaterat arbete är meriterande eftersom en stor del av ditt ansvarsområde är kontakt med våra hyresgäster. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning, vill utveckla dina befintliga kunskaper inom byggteknik och leverera en service i världsklass till våra kunder.

Vi fäster stor vikt vid personlighet och att du delar Fabeges värderingar. Du är en lagspelare som värdesätter ett bra samarbete och en god kommunikation med dina kollegor, kunder och samarbetspartners. Som person ser vi gärna att du är serviceorienterad och socialt kompetent. Eftersom det är en koordinerande roll är det även önskvärt att du tillämpar ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 4 juli 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Hanna Liedberg tel. 070 – 29 28 167 eller Sofia Lindqvist tel. 070 – 14 68 414.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hanna Liedberg
Telefon 07029 28 167
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://fabege.se/
Sista ansökningsdag 4 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kontorslokaler samt Fastighetsutveckling. Fabege äger och förvaltar effektiva och flexibla lokaler, främst för kontor, men även för butiker och andra verksamheter. Verksamheten är starkt koncentrerad till delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet; Stockholms innerstad, Solna och Hammarby Sjöstad. Läs mer på fabege.se