Gruppchef med ledarerfarenhet

Gruppchef med ledarerfarenhet

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att vara chef. Din bakgrund kan vara inom omsorg/vård men den kan likaväl vara från en annan bransch. Det viktigaste är att Du vill vara chef och vill uppnå resultat tillsammans med den arbetsgrupp som Du ansvarar för. Som Gruppchef är du kulturbärare i företaget och därför lägger vi stor vikt på ditt ledarskap och din personlighet. Du får gärna komma från den privata sektorn och är van vid servicetänk, kundfokus och att det råder ordning och reda i verksamheten. Hos oss får Du möjlighet att relativt fritt styra Din och gruppens vardag så länge de övergripande målen uppnås. Vårt arbete genomsyras av våra värdeord SURE - stolthet, utveckling, respekt och effektivitet och därför söker vi nu dig som: Känner stolthet för ditt yrke, vill ständigt utvecklas, visar kollegorna och kunderna respekt och är effektiv i ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Gruppchef ansvarar Du för att skapa och bibehålla goda relationer med beställaren, dvs biståndshandläggare, kunder, anhöriga och anställda. Du ansvarar för 2-3 kontor och har en arbetsledande roll och ansvarar för b.la medarbetarsamtal, lönesamtal, regelbundna arbetsplatsträffar, budgetansvar för kontoren och arbetsmiljöansvaret. Men framförallt ansvarar Du för att våra kunder får sina insatser utförda enligt beställningen och med god kvalité och med tillfredsställande ekonomiskt resultat för Ditt område. En av Dina viktigaste medarbetare i detta är schemaansvarig som ansvarar för upprättande av scheman samt genomgång av att personalen följer det uppgjorda schemat. Som Gruppchef på FSB Finsk Hemtjänst är du direkt underställd Verksamhetschefen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FSB Finsk Omsorg AB är verksam inom vård och omsorg i Stor-Stockholm. Vi på FSB Finsk Omsorg har varit verksamma sedan 2011 och utför hemtjänst i Stockholm, Solna och Sundbyberg.