FSB Finsk Omsorg söker Verksamhetschef

FSB Finsk Omsorg söker Verksamhetschef

Om dig

Vi söker dig med stort engagemang, som vill arbeta för att utveckla vår hemtjänstverksamhet. Du är en god kommunikatör och har ett tydligt ledarskap. Du ska ha en adekvat högskoleutbildning, exempelvis med inriktning mot socialt arbete. Du måste ha minst 24 månaders erfarenhet inom äldreomsorgen och/eller personer med funktionsnedsättning med utgångspunkt från socialtjänstlagen varav minst 18 månaders sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomi- och verksamhetsansvar) heltid. Erfarenheten ska vara förvärvad under de 8 senaste åren.

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamheten i en av våra tre regioner i Stockholms stad. Du är chef för tre gruppchefer som i sin tur ansvarar för den dagliga verksamheten i sitt område. Du är ansvarig för ekonomi, personal och verksamhetens kvalité. Du arbetar fram strategier som du och ditt team förverkligar och följer med god samverkan. Du ingår i ledningsgruppen som rapporterar direkt till koncernchefen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FSB Finsk Omsorg AB är verksam inom vård och omsorg i Stor-Stockholm. Vi på FSB Finsk Omsorg har varit verksamma sedan 2011 och utför hemtjänst i Stockholm, Solna och Sundbyberg.