Hjulgrävarmaskinister för mark- och anläggningsarbeten

Hjulgrävarmaskinister för mark- och anläggningsarbeten

Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!

Rollen som grävmaskinist på Frentab innebär att du ansvarar för att självständigt planera och driva din egen produktion på plats vad gäller mark-, grundläggning- och finplaneringsarbete. Vid behov utför du även anläggningsarbete utanför maskinen.

Vi söker dig som har yrkesbevis för grävmaskin samt flera års erfarenhet av att arbeta som grävmaskinist. Även giltigt B-körkort är ett krav.

Du känner dig trygg i din roll som grävmaskinist och är noggrann med fokus på att utföra arbetet korrekt avseende tid, kvalitet och säkerhet. Vi värdesätter yrkesstolthet, hög arbetsmoral, social kompetens och ett gott ordningssinne. Som person är du ansvarstagande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra arbetsgången på din arbetsplats.

För att trivas i rollen som maskinist på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.

Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar, massage och olika typer av aktiviteter och trevliga sammankomster och tillställningar. Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi vill hjälpa dig att utvecklas till din fulla potential. Tillsammans bygger vi framtiden.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund.

Ansök genom att trycka på knappen "skicka ansökan" alternativt "connecta". Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv.

Nu under semesterperioden kan det dröja lite med återkoppling, men om du har frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla till jessica.stalhammar@frentab.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jessica
Telefon 0769429987
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 jan 2021 (48 dagar kvar)