Erfarna anläggare/rörläggare

Erfarna anläggare/rörläggare

Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!

Rollen som anläggare/rörläggare på Frentab är omväxlande och innebär att du utför olika typer av mark- och ledningsarbeten såsom rörläggning, schaktarbeten, grundläggning och finplaneringsarbeten. Du jobbar i lag med maskinförare och du har tillgång till en egen container och all utrustning du kan tänkas behöva.

Vi söker dig som är utbildad anläggare, med erfarenhet av yrket. Har du yrkesbevis Anläggning är detta meriterande. Att du har god fysik är en förutsättning för att klara jobbet. Giltigt B-körkort är ett krav. Du känner dig trygg i din roll som anläggare och är noggrann med fokus på att utföra arbetet korrekt avseende tid, kvalitet och säkerhet. Vi värdesätter yrkesstolthet, hög arbetsmoral, social kompetens och ett gott ordningssinne.

Som person är du ansvarstagande, serviceorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra arbetsgången på din arbetsplats. För att trivas i rollen som anläggare/rörläggare på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.

Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet.

Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar och olika typer av aktiviteter och trevliga sammankomster och tillställningar. Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi vill hjälpa dig att utvecklas till din fulla potential. Tillsammans bygger vi framtiden.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund till tjänsten.

Ansök genom att trycka på knappen "skicka ansökan" alternativt "connecta". Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så hör gärna av dig så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Jessica Stålhammar via jessica.stalhammar@frentab.se

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Jessica
Telefon 0769429987
Email Mejla Jessica
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Frentab Entreprenad grundades år 1984 av Thomas Fransson. Vi utför all typ av markarbeten för bostäder samt bygger ut samhällets övriga infrastruktur. Definitionen av infrastruktur är anläggningar som säkrar grundläggande funktioner i samhället och hit räknas bland annat de ledningar vi förlägger där det transporteras allt från dricksvatten till elektricitet. Hit räknas även de gator och parker vi anlägger, arbeten som gör att samhället inte bara fungerar, vi är med och skapar samhällen som både anpassas och utvecklas. Vad vi än utför så genomsyras det av yrkesskicklighet, arbetsglädje och engagemang.

År 1994 bildades Frentab Återvinning med ambitionen att verka för ett mer hållbart samhälle. Det gör vi genom att leverera krossprodukter och återvinningstjänster med hög service och kvalitet till kunder inom närområdet för våra anläggningar. Genom att verka nära våra kunder och med återvinningsverksamheten kan vi minska både vår egen och kunders miljöpåverkan.

2004 blev ett markförvärv startskottet för det som kom att bli Frentabs tredje affärsområde – Fastighetsutveckling. Här förvärvar vi mark och utvecklar fastigheter. Vårt huvudkontor är beläget i Gustavsbergs Hamn och vi har även ett kontor i Kovik för Återvinningsbolaget. Idag ägs Frentab av tre syskon, barnen till Thomas Fransson och än idag arbetar Thomas kvar med det han älskar – produktionen.