FMV söker Radio-Tele/Sambandstekniker/Ingenjör till Markverkstad Berga

FMV söker Radio-Tele/Sambandstekniker/Ingenjör till Markverkstad Berga

Har du 10 års erfarenhet inom el-tele, radio? Är du beredd att starta tillsynsverksamheten inom Marinområdet? Är du självständig och initiativtagande och du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt med kunden i focus? Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att inneha en viktig roll för FSV och FMV, där du aktivt arbetar för att serva kunden bättre och utveckla sömlöst samarbete. Om du trivs med att skapa nya kontakter och utveckla dig själv både tekniskt och i arbetssätt kommer du att trivas i denna roll. Du som medarbetare är vår största tillgång och därför vill investera till utbildning och säkerställa att vårt team är alltid redo.

Ditt arbete som Sambandstekniker

Som medarbetare på Markverkstan i Berga tar du ansvaret att planera och genomföra och dokumentera Extern samband tillsyner och avhjälpande underhåll enligt kundens behov. Du får flexibilitet att påverka ditt jobb, då kundens behov ligger i fokus. Utöver detta får du sprida dina kunskaper till kollegor för att skapa multikompetent team. Arbetet sker i Stockholmsområdet och det finns behov att kunna jobba där kundbehovet befinner sig. Kunden är i huvudsak Försvarsmakten. Det finns goda möjligheter och förväntningar att påverka kompetensutvecklingen, framtida ansvar och arbetssätt tillsammans med de övriga medarbetarna.

Våra förväntningar på dig
Du har gymnasieutbildning inom el/teleteknik eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt. Vi ser gärna att du har minst 10 års erfarenhet Samband/Tele-radioteknik både tillsyn och avhjälpande underhåll. Vi arbetar i Excel, SharePoint och SAP genom HLU enheter varför det är en fördel att du har kunskaper och förmåga att hantera ett eller flera av dessa system. Vidare har du en djup teknisk grund och analytisk förmåga samt noggrannhet. Militär bakgrund/kompetens samt kunskap om Försvarets materiel är meriterande. Kunskaper inom Säkerhetsteknik är en fördel i hänsyn till framtida utvecklingsbehov hos våra kunder.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som medarbetare har du god förmåga att självständigt ta hand on kundens behov, kommunicera avvikelser och alltid säkerställa den goda kvaliteten till kunden. Du upprätthåller kontakter med både marin kunder och inom markverkstadsområdet. I din roll kommer du att få många kundbehov i klar prioritetsordning, ibland under pressade tidsförhållanden, vilket ställer krav på noggrannhet och förmåga att fokusera. Som person är du proaktiv, flexibel och stabil med god samarbetsvilja för att bygga starkt team inom området.

Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Övriga krav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Arbetet kan medföra resor.
  • Körkort B.
Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Saco - Stefan Hållander, OFR/O - Anders Johansson, OFR/S - Håkan Antonsson och SEKO - Gerhard Woll. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Platschef Berga Tommy Gauffin på telefon 073-200 71 15 eller Chef Markverkstad Stockholm Marcus Bergman på telefon 070-142 54 50

Sista ansökningsdag är 2018-09-25.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fmv.se
Sista ansökningsdag 25 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se