Engagerad Projektledare inom kryptosystem och IT-säkerhet

Engagerad Projektledare inom kryptosystem och IT-säkerhet

Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision "Rätt materiel för ett starkare försvar" ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och komplexa IT-system. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

Om oss
Hos oss på FMV kommer du arbeta med utvecklande arbetsuppgifter, samtidigt som du bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och våra medarbetare är viktiga för oss. Därför får du frihet under eget ansvar och du kan förena ditt professionella liv med det privata.

Du kommer arbeta på enheten IT-säkerhet inom Ledningssystemmateriel. Vi utvecklar, anskaffar och förvaltar kryptosystem och IT-säkerhetsprodukter åt totalförsvaret, där både Sveriges militära och civila försvar ingår. Kryptosystem är ett för Sverige väsentligt säkerhetsintresse och du får därför möjligheten att göra skillnad - på riktigt.

Vi är inne i en spännande tid av förändring som innebär att du själv ges möjlighet att forma och utveckla arbetsmetodiken utifrån dina erfarenheter och preferenser. Om du drivs av att bidra med din expertis inom projektledning och samtidigt tycker det är spännande med kryptosystem och IT-säkerhet, så kommer du att trivas på vår enhet!

Arbetsuppgifter
Som Projektledare hos oss får du ombesörja hela produktens livscykel från utveckling till anskaffning och förvaltning. Dina dagar formas utifrån dina projekt och tjänsten innebär varierande och spännande arbetsuppgifter. Tjänsten innebär att planera, följa upp och leda projektets framfart mot uppsatt målbild i nära samverkan med användare, kollegor och övriga intressenter.

Du ansvarar för projektens budget och upphandlingar, därmed kommer din förståelse för ekonomiska förutsättningar väl till pass när du anpassar och levererar spännande lösningar till totalförsvaret.

I rollen som projektledare ansvarar du för att driva arbetet framåt tillsammans med dina projektdeltagare, samtidigt är nära och goda dialoger med Försvarsmakten, användare och leverantörer av största vikt. Du kommer få möjligheten att arbeta med både engagerade och drivna kollegor som varje dag lär och inspirerar varandra.

Vi söker dig som
Du har erfarenhet av projektledning, gärna från rollen som projektledare. Du innehar en eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Det är meriterande om du har en utbildning inom projektledning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av offentlig upphandling eller ekonomiskt arbete. Du kommer att ha stor nytta av dina goda kunskaper inom det svenska och engelska språket.

Genom ett kommunikativt och prestigelöst förhållningsätt kommer du och dina kollegor bidra till att verksamheten når nya höjder. Du har en positiv attityd till ditt arbete och du skapar engagemang och delaktighet i din projektgrupp. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Då IT-säkerhetsenheten är inne i en tid av förändring är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning. FMV erbjuder möjlighet till hemarbete två dagar i veckan.

Tjänsten är placerad i Stockholm vid Karlaplan.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Kari Lehto , OFR/S Pia Edström, OFR/O Arne Molander och SEKO Peter Andersson Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Cecilia Danlarén via email Cecilia.Danlaren@adecco.se.

Sista ansökningsdag är 2022-08-15.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida https://www.fmv.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FMV