Account Manager till FHR Parts

Account Manager till FHR Parts

Har du tidigare framgångsrikt arbetat med försäljning inom B2C och eller B2B och vill ta steget mot internationell B2B försäljning?

Som säljare hos oss på FHR arbetar du självständigt med framförallt bearbetning av nya kunder såväl som att bibehålla en god relation med våra befintliga kunder.

Målet med våra kunder är att skapa en stark relation som får våra kunder att framförallt göra sina inköp hos oss. Dina kunder är entreprenörer och ditt arbete består av att hjälpa dem att utveckla sina affärer genom att tillhanda de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden.
Arbetet består till stor del utav kundkontakt med ca 50-80 samtal och mail per dag med befintliga kunder. Du arbetar i högt tempo, har ett naturligt säljande sätt och älskar att göra affärer. Då vi har kunder i hela världen har du som är intresserad av internationell försäljning alla möjligheter att skapa internationella kunder. Våra stora kunder underhåller vi både via samtal och fysiska möten.

Som säljare hos oss på FHR kan vi erbjuda dig följande:
  • En attraktiv arbetsplats i stora nyrenoverade lokaler
  • En heltidstjänst, med budgetansvar
  • Fast månadslön + provision utan tak
  • Utbildningar, workshops
  • Möjlighet till intern karriär
  • En positiv stämning med stark entreprenörsanda
Du arbetar nära din teamleader och får den hjälp som behövs för att lyckas. Som säljare hos oss är du en viktig nyckelperson och bolagets ansikte utåt. Utöver detta kommer du få personlig utveckling, eget ansvar samt samla på dig verktyg och färdigheter som du kommer ha nytta av i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet från telefonförsäljning eller liknade. Det är en självklarhet att du talar och skriver obehindrad svenska och engelska, Vi ser även att du kan ett tredjespråk bra som tex franska, tyska eller spanska.

Vi tror att du har ett stort intresse för personlig utveckling och har ett eget naturligt driv. Vidare har du hög arbetsmoral och tar ansvar för ditt arbete. Vi ser dig som ansvarsfull, lojal och pålitlig. Egna initiativ, eget ansvar och hårt arbete belönas.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt:
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Vanadisvägen 2, 113 46 Stockholm
Löneform: Fast lön + provision

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på carlhenrik.monsen@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
FHR Parts grundades 2012 och är en av de ledande aktörer inom mobilreservdelar B2B. Bolaget har varit lönsamma från start och uppnådde 23 miljoner i omsättning (2016).
Bolagets HQ finns i Stockholm men delar av teamet finns i Kina, Tyskland, Ukraina, Polen och Makedonien. FHR har över 5000 kunder (mobil repair centers) och finns i hela världen, alltifrån Nya Kaledonien, Estland, Argentina, USA, Tunisien, Saudi Arabien, San Marino, Ryssland och Malaysia. Vi har kunder i ca 28 länder och växer kontinuerligt. Vår filosofi är att växa tillsammans med våra kunder genom att tillhandahålla de bästa produkter och tjänsterna på marknaden. Vi expanderar och söker nya stjärnor som vill vara med på vår utvecklingsresa.

Sökord: Säljare, försäljning, account manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.