Säljare, Stockholm

Säljare, Stockholm

Har du ett brinnande intresse för ett jämställt samhälle och med förmågan att inge förtroende och skapa relationer med människor på ett naturligt sätt? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi en söker nu en engagerad och målinriktad

Sponsorsäljare

2life söker nu en säljare som ska bearbeta företag och organisationer såväl lokalt som nationellt genom att sälja armbandet Onebraceletoch Orangebracelet som är exklusivt designat av 2life för UN Women nationell kommitté Sverige (läs mer nedan om UN Women) och som stödjer vårt mål att uppnå jämställdhet mellan könen samt att motverka våld mot kvinnor och flickor.

Rollen
Tjänsten passar dig som har ett stort eget driv, initiativtagande och affärssinne. Du tycker om mötet med människor och har lätt för att skapa kontakt. Du kommer få ett stort ansvar i att styra och lägga upp ditt arbete. Eftersom det viktigaste för oss är att hitta rätt person/personer kan detta vara något du gör exempelvis parallellt med studier eller annan deltidssysselsättning.

Du kommer ha din arbetsplats centralt i Stockholm i fräscha och inspirerande lokaler hos en av våra samarbetspartner, FF Profilreklam, där du dessutom få trevliga och engagerade personer i din dagliga närhet.

Låter detta intressant så tveka inte att skicka in din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Persson på 070 898 95 45.

Välkommen med din ansökan!

UN Women nationell kommitté Sveriges (UN Women nk Sverige) vision är ett jämställt samhälle fritt från våld och diskriminering mot kvinnor och flickor. Vi vill att alla kvinnor och män ska ha samma möjligheter till arbete och utbildning samt ekonomiskt och politiskt medbestämmande. Vårt arbete genomförs av en ideellt arbetande styrelse, ett kansli i Stockholm, praktikanter och volontärt engagemang av medlemmar i våra lokalföreningar runtom i landet.

UN Women nk Sverige föreläser om kvinnokonventionen och arbetar för att åstadkomma en attitydförändring i samhället. Vi riktar oss bland annat till unga för att uppmärksamma dem på de olika strukturer i samhället som hindrar kvinnor från att leva sina liv fria från diskriminering. Besök vår hemsida www.2life.org för ytterligare information.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!