Vi söker projektledare som har erfarenhet av att projektleda och koordinera projekt för lokala, nordiska samt större internationella uppdragsgivare.

Som projektledare leder du ditt team av kunniga medarbetare och bidrar till att dina kunder når sina uppsatta mål. Det är av stor vikt att du är en organisatör, problemlösare och kan identifiera kunders behov.

Dina ansvarsområden:

· Du anammar dina arbetsuppgifter med allt från brief, kreativ process till uppföljning av effekt, resultat och mål med kund.

· Du bidrar till att kunden uppnår och helst överträffar sina mål samt hjälper kunden genom hela kommunikationsprocessen.

· Du har ansvarar för uppföljning av nyckeltal.

· Du ser till att arbetsgruppen anpassar kvaliteten på arbetet utifrån den givna budgeten.

· Du har en hög affärsförståelse vilket gör att du både skapar nya och säkerställer befintliga affärer i dina uppdrag.

Om dig:

· Du har 3 års erfarenhet som projektledare eller som operativ projektledare från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning.

· Du har erfarenhet av att arbeta med flertalet olika kommersiella varumärken med olika målgrupper.

· Som person är du noggrann, kommunikativ och en bra ledare. Du trivs att jobba med flera bollar i luften och att se resultat av teamets arbete.

· Du har en akademisk utbildning inom Ekonomi/marknadsföring och det är meriterande om du även har en kortare yrkesutbildning inom projektledning.

· Det är krav att du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Wirz
Telefon 0739933328
Email Mejla Mikaela Wirz
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://faltman-malmen.se/kontakt/
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss:

Vi på FCB Fältman & Malmén ser kreativitet som en ekonomisk hävstång för våra uppdragsgivare. Det handlar om att skapa försäljning idag och bygga starka varumärken över tid. Som fullservicebyrå jobbar vi på både nationell och nordisk marknad, främst med områdena strategi, idé, design, film, digitalt content, SOME, produktion och kommunicerar inom B2C, B2B, B2I, B2S. Vi har även en studio för film och ljud.

FCB Fältman & Malmén är partner med det globala byrånätverket FCB och vi är stolta över att vara utsedda till Årets Byrå 2021 i
Sverige!