Erfaren projektledare till FCB Fältman & Malmén

Erfaren projektledare till FCB Fältman & Malmén

Som projektledare är du kundansvarig och projektleder samt koordinerar både lokala och internationella projekt. Projektledarens yttersta ansvar är att leda arbetsgrupperna, budgetera och hålla tidplaner. Det är av stor vikt att kunna delegera uppgifter och handha utomordentlig kundkontakt.

Vem vi söker
Du är samarbetskunnig, proaktiv, affärsmannamässig och en bra ledare. Du är även strukturerad och noggrann då det ingår offertarbete, budgetering, fakturering och uppföljning – internt likväl externt med kunder. Det gäller även att kunna ha flera projekt igång samtidigt.

Du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet från reklambyrå, mediabyrå, digitalbyrå eller marknadsavdelning. Du bör även ha en akademisk utbildning med inriktning ekonomi/marknadsföring eller utbildning från Berghs, Hyper Island, eller liknande.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Wirz
Telefon +46739933328
Email Mejla Mikaela Wirz
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

FCB Fältman & Malmén är en reklam- och kommunikationsbyrå, med uppdragsgivare i Sverige och på den nordiska marknaden. Vi är en partner till FCB – ett av världens största byrånätverk med över 8 000 medarbetare och 120 kontor över hela världen.

Vi arbetar med strategi, idé och produktion inom design, reklam, content, digitalt, film, sociala medier. Vi sitter i ljusa och luftiga lokaler högst upp i huset på Valhallavägen 86, Stockholm.

Vi är stolta över att vara utsedda till Årets Byrå 2021 av Regi och att vårt internationella Byrånätverk vart utsedda till "Global Agency of the year 2020" av Adweek.