Maker (Kock) - Stockholm

Maker (Kock) - Stockholm

Nyfiken, noggrann och nyförälskad i street-food?

Nu har du chansen att ansluta till ett ungt och hungrigt team som utmanar bilden av framtidens restaurang.

Som Maker på FAVO får du lära dig grunderna i kockyrket och vara en del av teamet som tillagar omtolkade klassiker och omedelbara hits - från grunden. Genom våra kök passerar take-overs från tastemakers, överraskande tillbehör och oemotståndliga treats. Du och våra andra Makers säkerställer ett rytmiskt tempo och konstant hög kvalitet, i allt som FAVO levererar.

Vi söker Makers till våra kök på Östermalm, Hägersten, Vasastan & Solna. Erfarenhet från kockyrket är inget krav - passion och personlighet prioriteras.

Din profil:
  • Lagspelare - Du arbetar oftast med många kollegor, hos FAVO är teamwork alltid viktigt
  • Stresstålig - Hos oss kan tempot vara väldigt högt
  • Noggrann och Nyfiken - Vi tillagar spännande street-food från grunden, till vårt fantastiska community av vänner och foodies.
Arbetsuppgifter:
  • Tillaga och montera Favos maträtter
  • Städ & renlighet i köket
Varför FAVO?
FAVO är en ung och hungrig start-up som sätter företagskulturen i fokus. Vi erbjuder en trygg och kul arbetsplats med sociala aktiviteter och ett team av passionerade medarbetare som alltid har möjlighet att växa tillsammans med företaget.

Om FAVO:
FAVO är framtidens restaurang, i din ficka. Företaget grundades 2017 i Borås och levererade över 120 000 rätter första året och levererar nu närmare 500.000 rätter per år. FAVO är ett snabbt växande livsstilsvarumärke inom Food delivery. Under 2020 öppnar FAVO fyra nya kök i Stockholm och nästkommande år ytterligare 8 kök runt om i landet - med visionen att vara toppvalet för levererad fast casual, i och bortom Sverige.

Läs mer på favo.se - och följ oss på @eatfavo
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burgers, Buns and Bowls - we love'em.
But never stop there. We tweak and twist, challenge and change it up.
Our chefs travel the world and search for the most memorable munches, the latest food trends and innovative flavor fusions.

We support hand-picked producers and
farmers that share our values and standards.

We only serve food designed for delivery.