Enhetschef

Enhetschef

Vi växer ständigt på FAVO och nu söker vi en Enhetschef till Stockholm. Detta till vårt nyaste tillskott i Solna som öppnar i Januari.

I rollen som Enhetschef kommer du aktivt ansvara för utvecklingen av enhetens drift och kvalité. Du kommer arbeta med fokus på service och personal. Även om du och restaurangen leder en flotta av 10-15 elektriska fordon och förare kommer ditt primära arbetsområden att vara köket där kvalité, ordning och matsäkerhet är ledorden. Har starka ledaregenskaper och gillar att lyfta andra människor.

Din framtid inom FAVO:

Som Enhetschef har du möjlighet att leda och utveckla ditt team i en spännande och händelserik bransch.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten är ung, hungrig, och våga ta för dig även på ett ställe med helt nya människor. Du har erfarenhet från restaurangkök, har en hög energinivå, är en naturlig ledare, noggrann och ansvarsfull med positiv inställning och högt engagemang. Som enhetschef behöver du kunna jobba luncher och kvällar för att ha en bra överblick av verksamheten.

Arbetsuppgifter i din roll som Enhetschef ingår bland annat:
  • Schemaläggning av personal
  • Beställning av varor
  • Egenkontroll
  • Kvalitetskontroll
  • Matlagning
  • Resultatredovisning
  • Rekrytering
  • Inventering
Plats: Solna, Stockholm, Sweden

Startdatum: Omgående

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

The dream team

FAVO är ett ungt företag med en start-up mentalitet med en hög ambitionsnivå. Vi har sedan starten 2017 öppnat tre restauranger, den först i Borås och därefter två i Stockholm. Idag är vi ett team på 120 personer och växer ständigt. Vi ser fram emot en stark tillväxtresa de närmsta åren som skapar många möjligheter. Vi är problemlösare med viljan att forma framtidens street food marknad. Om du vaknar varje morgon med en viljan att gå till jobbet och se till att stans bästa street food är just stans bästa street food och serveras till stans största restaurang och uteservering - välkommen till FAVO!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 feb 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burgers, Buns and Bowls - we love'em.
But never stop there. We tweak and twist, challenge and change it up.
Our chefs travel the world and search for the most memorable munches, the latest food trends and innovative flavor fusions.

We support hand-picked producers and
farmers that share our values and standards.

We only serve food designed for delivery.