Administrativ koordinator till FANN i Stockholm

Administrativ koordinator till FANN i Stockholm

FANN i Täby, Stockholm, söker en Administrativ koordinator - en bred roll med många kontaktytor.

Vill du ha en koordinerande roll och arbeta nära marknad, försäljning och admin på ett familjärt bolag med hållbarhetsfokus? FANN VA-teknik AB är marknadsledande inom enskilda avlopp och söker nu dig som är lösningsorienterad, kan ge gott kundbemötande och som gillar att arbeta i en roll med många kontaktytor. Rollen som Administrativ koordinator är bred, administrativ och har varierande arbetsuppgifter. Här får du vara spindeln i nätet och ha daglig dialog med många kontaktytor - både internt och externt - samtidigt som du får en viktigt roll för att se till att projekten flyter på. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos FANN kommer du bli en del av ett familjärt bolag med engagerade och kompetenta kollegor. I rollen som Administrativ koordinator kommer du få axla en bred roll, en slags spindel-i-nätet-funktion, där du kommer få ha många kontaktytor och stor möjlighet att påverka FANNs framgångssaga.

FANN är ett miljöteknikföretag som sätter fokus på hållbarhet. De har haft små avlopp som livsstil sedan 1990. I mer än tre decennier har FANN förmedlat fler än 70 000 avloppsanläggningar. Samtliga av dessa enskilda avlopp har tagits fram med en hög kravbild på uppfinningsrikedom, kvalitet och miljöpåverkan. FANN är en platt organisation, har ett bra arbetsklimat och hos dem får du möjlighet att utvecklas.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Registrera och följa upp pågående ärenden, kundresor och leads i CRM-systemet
  • I dialog med marknadsavdelningen skapa annonser samt ta fram utskicksmaterial till samarbetspartners
  • Kontakta potentiella kunder och boka in möten åt utesäljarna
  • Ansvara för att CRM-systemet är uppdaterat med korrekt information
  • Uppdatera beskrivningar för interna processer och rutiner
  • Bygga FANNs nätverk av entreprenörer
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du tillhör Support-teamet som består av fyra personer och får ett eget rum på kontoret i Täby. Du rapporterar till Innesäljchefen.

Resor kan även förekomma i formen av kundbesök.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av CRM- och/eller affärssystem och har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och för att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för miljö och/eller teknik. Har du erfarenhet från en likande roll, och arbetat med CRM-systemet Super Office, eller affärssystemet Monitor, är det meriterande. Ett stort plus är om du jobbat inom grossistledet eller har en bakgrund inom miljö- och hälsoskydd.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att bidra med idéer & testa nya sätt att göra saker. Då rollen innebär att du är en slags spindel-i-nätet behöver du vara bra på att prioritera och kunna agera snabbt i olika situationer.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Moa Lichtenstein
Telefon 0767244638
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech