Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten söker processorienterad, erfaren medarbetare till...

Militära Underrättelse- och Säkerhetstjänsten söker processorienterad, erfaren medarbetare till...

Vill du vara med på vår resa mot väldefinierade mål som bidrar till mernytta för Totalförsvaret och våra internationella partners? Har du ett intresse av att lära dig ett nytt område och bli expert inom det? Eller vill du ta nästa steg i din karriär inom signalskyddet?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer förutom arbetet med nyckelförsörjning även vara en av våra representanter i projekten som rör nyckelförsörjning. Med din erfarenhet kommer du även ansvara för att iordningställa en för oss ny arbetsuppgift som vi idag bara har en övergripande förståelse för. Vi vet vad vi får, men har ingen som kan kvalitetssäkra uppgiften just nu. Det är här du kommer in. Vi har satt en konsult på att kratta i manegen inför din ankomst, men det är ditt driv och din vilja till fulländning som kommer sätta denna arbetsuppgift på vår karta.

Du kommer till en början få avsätta tid till att sätta dig in i alla rutiner för kryptonyckeladministration, som innefattar det viktiga arbetet med mottagande av beställningar, korrespondens med våra kunder, till skapande av underlag till vår produktion.

Vi är en högt prioriterad verksamhet som arbetar målmedvetet. Vi har alla förutsättningar för att lyckas med det vi vill åstadkomma. Vi ska vara på framkant! Vi ska vara vägledande!

Efterfrågad kompetens
Du har jobbat inom signalskyddstjänsten i några år och väl förtrogen med gällande regelverk inom detta område.
Du har en mycket god förmåga att dokumentera, strukturera och presentera information i tal och i skrift.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska (tal och skrift) är ett krav.

Meriterande
Du kommer ha en arbetsvardag som omfattar sammanhållande ansvar för utveckling av rutiner och processer, varför dokumenterad erfarenhet av sådant arbete ses meriterande.

Praktisk erfarenhet av arbete som signalskyddschef eller biträdande signalskyddschef ses mycket meriterande.

Dina egenskaper
Till en början kommer självständigt arbete vara en vardag, men med tiden kommer detta utvecklas till teamarbete. Du behöver därför kunna arbeta effektivt såväl självständigt som i grupp. Du har ett inre driv och trivs med att initiera uppgifter och projekt som du sedan genomför och följer upp. Kvalité på utfört arbete är viktigt för dig.

Vi tror att du är processorienterad, strukturerad och noggrann. Då du kommer arbeta med att bygga en process som ska vara begriplig för andra, bör du även ha ett tydligt inslag av pedagogiskt tänkande i din dokumentation avseende de processer du arbetar med.

Vårt erbjudande
Vi välkomnar dig att vara med på vår förändringsresa som leder mot en än mer modern och effektiv verksamhet. Brinner du för att lära dig mer och ständigt utvecklas kan vi erbjuda ett meningsfullt arbete tillsammans med kollegor som tillhör de bästa inom sitt område. Det finns goda möjligheter att påverka arbetet och att balansera arbete och privatliv.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, inledande provanställning om 6 månader. Tjänsten är placerad ute på natursköna Lovön/Drottningholm.

Frågor om tjänsten kan ställas till: must-ledk-hr@mil.se

Fackliga representanter:
SACO/Försvar - Anders Markow, tfn 08-788 75 00
OFR/O - Roger Ericson, tfn 08-788 75 00
Försvarsförbundet - Katarina Kruse, tfn 08-788 75 00.

Sista datum för ansökan:2019-11-24
Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (6 dagar kvar)