Militära Underrättelse och Säkerhetstjänsten söker Produktionspersonal till Avdelningen för...

Militära Underrättelse och Säkerhetstjänsten söker Produktionspersonal till Avdelningen för...

Sökande enhet
Avdelningen för krypto och IT-säkerhet söker produktionstekniker till Nyckelförsörjningssektionen.

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att producera, kvalitetskontrollera och distribuera kryptonycklar, certifikat och aktiva kort till Totalförsvaret. Du är en del av teamet som producerar och distribuerar dessa produkter.

All kunskap kring produktion, kvalitetskontroll och distribution erhåller du här på plats. Du föreslår effektiviseringsåtgärder och tillser att arbetsmomenten konstant utvecklas och förfinas.

Teamets arbete leds av en koordinator som med hjälp av er i teamet ser till att deadline hålls och produkterna kommer kunderna till handa i god tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 3 årig gymnasieutbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du behärskar både svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Då arbetet innebär mycket interaktion med datorer, förväntas du även ha god datorvana.

Det finns arbetsmoment som är fysiskt krävande, så det är ett krav att du obehindrat kan lyfta och förflytta föremål utan besvär. Du är även stresstålig, då vi ibland hamnar i situationer där full fokus bibehålls samtidigt som leveranser med tight deadline måste hållas.

Personliga egenskaper
Du brinner för det du gör och har en ständig längtan och ett eget driv efter att lära dig mer samt utveckla befintliga arbetsprocesser. Dina kunskaper och erfarenheter förmedlar du enkelt och gärna till andra inom sektionen.

En förutsättning för goda resultat i arbetet är att du är bra på att samarbeta och att du tar ansvar för ditt eget arbete. Du är prestigelös, strukturerad och noggrann och förstår vikten av kvalitet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Många av uppgifterna kan upplevas monotona och repetitiva. Du finner dock sådana arbetsuppgifter rofyllda och trivsamma, där du på ett strukturerat sätt dagligen kan närma dig slutmålet.

Personalen på sektionen arbetar i högt tempo med stor noggrannhet och med mycket känsliga uppgifter, vilket ställer höga krav på integritet, ansvarstagande, och högt säkerhetsmedvetande. Arbetet innebär ett stort eget ansvar med fokus på kvalitet och säkerhet.

Vårt erbjudande
Avdelningens vision är "Världsledande krypto och IT-säkerhet för svenska intressen" där vår del på sektionen handlar om att möjliggöra skyddet av känslig information. Du får jobba i en operativ verksamhet där omvärldens krav direkt påverkar din verklighet. Det finns stora möjligheter att påverka arbetet och att balansera arbete och privatliv.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Befattningen är öppen att söka för civila och militär personal. Tjänsten är placerad ute på natursköna Lovön/Drottningholm. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass. Svenskt medborgarskap är ett krav för tjänsten.

Frågor om befattningen samt rekryteringsprocessen mejlas till hkv-rekrytering-must@mil.se . Vänligen skriv "Produktionspersonal" i ämnesraden.

Du kan läsa mer om Must och vår verksamhet här: https://www.forsvarsmakten.se/siteassets/4-om-myndigheten/dokumentfiler/rapporter/must-arsoversikt-2019.pdf

Fackliga representanter
Fackliga representanter är Anders Markow för SACO/Försvar, Roger Ericsson för OFR/O och Lise-Lotte Larsson för SEKO, vilka nås via 08-788 75 00. Robert Oidermaa för OFR/S nås via 08-402 40 11.

Din ansökan ska innehålla cv samt ett personligt brev där du motiverar varför du är lämplig för denna befattning. Varmt välkommen med din ansökan senast 2020-06.10. Du ansöker via jobba.forsvarsmakten.se

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (MUST) är en del av Försvarsmaktens högkvarter i Stockholm. MUST bedriver försvarsunderrättelseverksamhet till stöd för svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik och kartlägger yttre hot mot Sverige. MUST bedriver även militär säkerhetstjänst för att skydda Försvarsmaktens värden och har ansvar för totalförsvarets signalskydd. MUST är en kunskapsorganisation och erbjuder både spännande och för nationen angelägna arbetsuppgifter. I organisationen arbetar civila som är experter inom olika områden (t.ex. statsvetare, ekonomer, tekniker, matematiker, HR-specialister) och officerare.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Sista ansökningsdag 10 juni 2020 (6 dagar kvar)